Jàróka van eladók ha érdekel :D nekünk Berber africa van nagy jàróka.
Szép meg jo. De nincs ra szükségünk a lányom nem szereti . De sokaknak be vált . Anyósom erőltette hogy az kell meg minden . Na persze ...
Etetőszék az van. Nagyon szereti a lányom 4 hós korától használja . De olyan aminek dönteni lehet a hat tâmláját ha meg nem tud ülni :) ( Cam márkájú ) pihenőszék kent is lehet hasznàlni újszülött kortól . Az az a dolog amit minden nap használunk a 3 napközbeni etetésnel. Illetve amikor mosogatok ott van velem :D
Szóval nálunk ez van. Etetőszék jo , kell is. Jàróka van de minek ? :D
2014. szept. 1. 18:48
2/9 anonim válasza:
Járókánk nincs, el se férne a garzon lakásban, ahol most lakunk, elkerítettünk bútorokkal egy nagy szőnyegnyi részt a kúszó-mászó babának, így sokkal praktikusabb, mi is ott tudunk vele lenni, és nagyobb is a hely. Etetőszéket akkortól használtunk mikor megtanult felülni, ez nálunk 6,5 hónaposan volt.
2014. szept. 1. 19:26
3/9 anonim válasza:
Ja, nekünk IKEÁ-s etetőszék van, az a pár ezres, bevált.
2014. szept. 1. 19:27
4/9 anonim válasza:
Etetőszéket 8 hónapos korától használtuk, akkor már ült. Hasznos találmány, de végülis nem mondanám létszükségletnek.
Járókánk nincs. Egy ajtó helyére tettünk fel egy rácsot, de azt is csak néhányszor zártuk be, tulajdonképpen feleslegesen vettük.
2014. szept. 1. 20:01
5/9 anonim válasza:
Etetőszéket 6-7 hónapos kortól használtunk, az elején a kóstoltatós időszakban jó a pihenőszék is. Nekünk dönthető támlás etetőszékünk van.
Járókát 3-4 hónapos kortól használtunk. Kétszintes lakásunk van, ha fel kellett menni valamiért/wc-re mentem mindig beraktam inkább őket. A teraszra is ki lehetett vinni. Kicsi lakásba biztosan nem vennénk, a miénk se hatalmas, de különösebb gond nélkül elfért a nappaliban. A nagyobbik gyerekem délelőttönként abban is aludt, ha elfáradt játék közben.
2014. szept. 1. 20:09
6/9 anonim válasza:
Az etetőszéket négy hónapos korától használjuk, dönthető támlás. A pihenőszéknek nehezebben lehetett volna mosni a huzatját, ölben pedig nem tudtuk volna etetni, mert tekergett, forgott. Nagy segítség az etetőszék, főleg amikor benyúl a szájába és keni mindenhova, vagy bürrög teli szájjal. Járókát is használunk, mert hamar felállt, és felmaszott a bútorokra, így nem lehetett magára hagyni. A mindenhova jön utánunk dolog pedig a férjemnek nem igazán vált be, szeret nyugodtan wc-zni, nem engedi a konyha közelébe, ha olajban süt valakit stb, és mivel ő van vele gyeden, így ebben ő dönthetett, de mivel nem egész nap van bent, így nem vettünk egy túl nagyot, egy egyszerű kisebb is megfelel a célnak.
2014. szept. 1. 20:38
7/9 anonim válasza:
Egyszerű IKEA-s etetőszékünk van, amelynek nem állítható a háttámlája, így csak akkor ültettem bele a kisfiamat, amikor már önállóan tudott ülni. Előtte a pihenőszékében kóstolgatott.
Járókánk nincs, a kisfiam az első perctől kezdve szabadon mozog a lakásban. Viszont most várjuk a kishúgát, Neki már kell majd járóka, hogy biztonságban tudhassam, amíg kistaladok vécére stb. A kisfiam biztosan 'megszeretgetné'. Szerintem a második babának érdemes, de inkább csak kölcsönbe, ha lehet vkitől kérni, ugyanis amint elkezd kúszni/mozgolódni, térre lesz szüksége.
2014. szept. 1. 21:36
8/9 A kérdező kommentje:
Nekünk egy kiskutyánk van a lakásban, aki rosszabb mint egy nagytesó, ezért gondoltam, hogy szükségünk lesz etetőszékre, egy magasabbra, nehogy lenyúlja a kajcsiját, plusz a járókába se tud hozzá bemenni, meg igaz csak 65nm-es a lakás, de én is a nappaliba gondoltam,h beleteszem, ha főzök, remélem ellesz majd benne. De úgy látom akkor már pár hónapos kortól lehet bármelyiket használni, igazából nagynéném kérte, hogy mondjak vmit amire szükségünk lenne olyan 20ezer Ft értékben és ezek jutottak eszembe. Vagy esetleg más tipp?? Amire szüksége lehet az embernek??
2014. szept. 3. 12:51
9/9 anonim válasza:
Igen, kutyus mellett valóban szükség lehet mindkettőre!:-) Bár hidd el, a baba hamarabb le fogja nyúlni a kutyus kajcsiját, mint fordítva:-)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!