Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Mennyi bugyira és betétre...

Mennyi bugyira és betétre volt szükségetek?

Figyelt kérdés
Eldobható vagy normál bugyit vitetek? illetve betétből milyet vitetek, sokan a tenát drágállják....
2014. jún. 15. 15:15
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Én kb. 5 pamut bugyit vittem, elég volt. Ha koszolódott, kis szappannal kiöblögettem, gyorsan megszáradt.Vittem 1 doboz eldobhatóst is, de ki sem bontottam.

Betétből én kb. 10 db-ot használtam el kórházban, otthon már csak Always volt, abból is elégnek bizonyult a normál méretű.

2014. jún. 15. 15:22
 2/13 anonim ***** válasza:
45%

normal bugyit vittem magammal, igaz csazsarmetszesem volt. A korhazban csak vattat lehetett hasznalni. A tena az draga es naponta tobbszor kell cserelni, plane ha szules lesz akkor biztosan tobb lesz majd neked, a csszarosoknak altalaban kevesebb. aztan en majd itthon betetet hasznaltam, olcsobbat amely csaak vatta alapu volt, es a legnagyobb meret.

remelem segitettem. konnyu szulest :)

2014. jún. 15. 15:25
 3/13 A kérdező kommentje:

köszi mindkettőtöknek. én is sima bugyit tervezek vinni, az a háló nekem nem tűnik úgy hogy stabilan odatartja a betétet.

második válaszoló, a vatta alapú nem ragad bele a gátsebbe, meg minden hova a vértől...igaz írtad hogy császárod volt.tena amúgy mennyibe kerül, hány darabos? köszi.

2014. jún. 15. 15:45
 4/13 A kérdező kommentje:
az árakat megnéztem neten, és melyik típus jó belőle? hány cseppes, milyen vastag, hosszú...stb, nem tudom mi alapján különítik el.
2014. jún. 15. 15:47
 5/13 anonim ***** válasza:
hát nem tudom, de én imába foglaltam a tenát... még itthon is azt használtam 2 hétig hálós bugyival. azokat nem dobtam el simán ki lehet mosni
2014. jún. 15. 16:31
 6/13 anonim ***** válasza:
En egy csomag eldobhato bugyit, es egy csomag ejszakai betetet vittem, de keves lett! Anyu hozott meg egy kört mindkettobol.
2014. jún. 15. 16:58
 7/13 anonim ***** válasza:
Nekem a Tena hálós bugyi nagyon bejött!! Nekem is bizarr volt elsőre, de tényleg praktikusnak bizonyult. 2 van egy csomagban, amíg az egyik rajtam volt, a másikat kimostam. Nagyon gyorsan megszáradt. Császárral végződött a szülésem, azért is volt praktikus ez a bugyi, mert a sima bugyik mind a vágás vonalában végződnek és nagyon kellemetlen volt viselni őket, a Tena viszont magasabbra felért és egy kicst még a hasamat is tartotta.
2014. jún. 15. 19:16
 8/13 anonim ***** válasza:
Ugyan az a véleményem mint a 7-es válaszolónak.
2014. jún. 15. 20:25
 9/13 anonim ***** válasza:
Én is áldottam a Tena feltalálóját. Az első 4 hétben nagyon véreztem, végig azt használtam, a legnagyobbat. A hálós bugyit is ajánlom, meg nagyon jól tart, de mégsem nyom, nem vág be sehol, mert rugalmas háló, ha kimosod hamar szárad. Tény, hogy nem olcsó, de szerintem, ha megteheted vegyél belőlük 1-1 csomaggal, hogy ha szükséged lesz rá, legalább a kórházban tudd használni. Hidd el nem fogod megbánni, sőt... Aztán úgyis meglátod, hogy mennyire vérzel majd, és szükséges-e, vagy elég a sima eü betét.
2014. jún. 15. 22:01
 10/13 A kérdező kommentje:
kedves utolsó. bugyiból és betétből vegyek egyet egyet?
2014. jún. 15. 22:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!