Szülés után meddig volt szükségetek segítségre, ha egyáltalán volt, és milyen jellegű segítségre volt szükségetek?
Szerintem is most tisztázd ezt anyósoddal. Csak akkor menjen, ha te megkéred. Nekem sajnos jött. Nem volt benne köszönet, csak idegesíteni tudott, h biztos nem elég a tejem, azért sír annyit a baba, pedig csak a hasa fájt. 3 napig jött, utána szóltam a férjemnek h nem kérek belőle, inkább csak kaját hozzanak. Ezek után mindenkinek panaszkodott anyós,h mennyire fáradt, mennyit kell nekem segítenie, mert én nem tudok semmit!!! Fúúú, de nem szeretem.
Biztos jól jön majd a segítség, de ti osszátok be, mikor kitől kell.
Szia!
Nekem az első 4 nap volt nálunk az anyukám! De szerintem boldogultam volna nélküle is! De azért jó, hogy itt volt!
Szia.Nekem nem volt segítségem,anyukám fel sem ajánlotta,anyósom pedig beteg.De,hogy őszinte legyek,semmi probléma nem volt,megoldottunk mindent a párommal :)
Minden jót,12hetes kislány anyukája
Nagymamám volt itt 2 hétig, de csak főzött, minden mást én csináltam. Ha nem lettem volna császáros, lehet, h nélküle is boldogultam volna, így viszont jó volt, h a főzést levette a vállamról.
Ezen kívül segített, ha kérdésem volt a kicsivel kapcsolatban, meg elsőként ő fürdette meg a gyereket.
Finoman utasítsd vissza az anyósodat, ha úgy érzed, h számodra terhes lesz a jelenléte! Mondd meg neki, h köszönöd a segítségét, ha szükséged lesz rá, azonnal szólsz, viszont szeretnéd előbb megpróbálni, h h boldogulsz egyedül.
Szia!
Egy jótanács: Ha van lánytestvéred vagy egy kedves sógornőd, inkább őt hívd segíteni, mint anyósodat. Én is ezt fogom csinálni, mivel nem igazán szeretem az anyósom dirigálását és ilyenkor még jobban tudja idegesíteni az embert az ilyen! Szerintem egész nyugodtan mondd meg neki, hogy nincs szükségetek az ottlakására és hogy ha szükségetek lesz segítségre akkor majd szóltok neki, de addig nem kértek a segítségéből! Boldog babázást nektek!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!