Mennyi bugyira és betétre volt szükségetek?
Figyelt kérdés
Eldobható vagy normál bugyit vitetek? illetve betétből milyet vitetek, sokan a tenát drágállják....2014. jún. 15. 15:15
11/13 anonim válasza:
Igen úgy értettem, hogy bugyiból is egy csomaggal, meg betétből is egy csomaggal. A bugyit mindenképpen tudod használni, a betét is szerintem az első pár nap biztosan jól fog jönni, aztán utána meglátod, ha nagyon vérzel szerzel be még belőle. Ha meg mégis úgy alakulna, hogy nem lesz rá szükség mert pl. császár lesz valamiért, akkor is a bugyit tudod majd használni.
12/13 A kérdező kommentje:
köszönöm :)
2014. jún. 16. 12:59
13/13 anonim válasza:
Kínaiban vettem 5db pamut nagyi bugyit. :) Tökéletes volt. Fehéret vettem hogy lehessen fehéríteni ha szükséges. Tena Extra betétet vettem amiben kb 10db van, 1500ft körül volt (lehet hogy 1200ft, pontosan nem emlékszem), szuper volt, utána pedig az Always éjszakai betétjét használtam, az is nagyon jó volt. A Tena nem olcsó de szerintem megéri megvenni az első 3 napra. Az egyik szobatársam sima Alwayst hozott szülés utánra, állandóan átázott, tiszta vér volt minden, a 3. napra hozatott Tenat, felüdülés volt számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!