Miért engeditek, hogy a gyereketek bemenjen miközben végzitek a Szükségetek? A te anyukád ezt neked megengedte, mikor ugyanilyen idős voltál?
Nem engedem! Jön utánam! És mivel pont miatt az összes kulcs ki lett véve a beltéri ajtókból, így van,hogy hiába tiltakozom, bejön!
Igen, valószínűleg én is mentem néha anyu után.
Én azért, mert nem tartom biztonságosnak, hogy magamra zárjam az ajtót, amikor kettesben vagyunk otthon. Így meg be tud jönni.
Anyukám más élethelyzetben volt. 7 hónapos koromtól bölcsis voltam, otthon 3 generáció élt együt. Nem sokszor volt kettesben velem otthon, mindig volt, aki vigyázott rám, amíg ő wc-zett.
Igen, én is mentem állítólag anyukám után, és képzeld: nem emlékszek rá! Tehát nem okozott semmi lelki sérülést, max. annyi, hogy megtanultam, hogy ott a WC, oda kell menni pisilni és kakilni. Huhh...nagy gond, ugye? :)
Lányom is jön utánam. Na és? Mindent tőlünk lesnek el. Ha soha, egyszer sem engedném neki, annak mi értelme lenne? Azt is tőlem lesi el, hogy oda kell járni WC-re. Pont. Nem hinném, hogy nagy ügy.
Ja, félre ne érts, nem a 12 éves lányomról beszélek, hanem a totyogómról.
Férjem után is bemegy.
Azért írtam, hogy nem nagy ügy, mert a kérdésed olyan, mintha ez olyan gáz lenne, mintha benned sérülés maradt volna, mert anyukád engedte/nem engedte...
Bennem fel sem merül a kérdés, hogy ezzel gond lehet. Amit ilyen kiskorban lát, nem nagyon fog megmaradni. Én sem emlékszem anyukám WC-n eltöltött perceire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!