Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan magyarázzam meg 4 éves...

Hogyan magyarázzam meg 4 éves lányomnak mi történik a temetésen?

Figyelt kérdés
Idös nagynénintemetése lesz hétfön, nyitott koporsó a templomban, ahol elöször fog látni halott embert, majd amikor a földbe teszik stb mit mondjak neki, mert tele lesz kérdésekkel. Nem tudom mik lennének a jó válaszok..l
2015. jún. 5. 13:02
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ja, igen és nehogy az alváshoz hasonlítsd a dolgot! Mondd meg neki nyíltan, hogy meghalt, sokkal kisebb tragédiaként fogja fel.

Ha azt feleled, elaludt, akkor a lányod is rettegni fog az alvástól, mert nem ébred fel belőle.

2015. jún. 5. 17:34
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi, volt egy pár jó javaslat. Jó kapcsolatban voltam a növel, ezért szeretném tiszteletem nyilvánítani az utolsó útján... A lány jár montessoriba de az csak 1-ig van naponta, ésa temetés vagyis a templomi ceremónia de 11-kor kezdödik, ezért aznap nem menne suliba.. Kösz a tanácsokat, megfogadok párat..
2015. jún. 5. 18:44
 13/13 anonim ***** válasza:

Hát én nem vinném, mondjuk én sem megyek temetésre, csak ha nagyon muszáj.

De ha mégis elviszed, tartsd távol a nyitott koporsótól. Nem kell neki odamennenie.

2015. jún. 5. 21:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!