Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudok dönteni hogy milyen...

Nem tudok dönteni hogy milyen színű legyen a futóbicikli?

Figyelt kérdés

Jövőhéten meg kell rendelnem de még mindig nem tudtuk eldönteni melyik lenne az ideális:

Nekem ez tetszik:

[link]

Egyfelől mert később bármilyen színes kerékkel helyettesíthető lenne a mostani zöld, vagyis könnyen változtatható! Másfelől pedig a környéken nem láttam még hasonlót sem.

A férjemnek meg ez tetszik:

[link]

Az ő indoka hogy jobb ha minél színesebb a bicaj és szerinte a fekete szín nem való kisfiúnak/kisgyermeknek.

A fekete vázas bicajra sok minden színes kiegészítőt(kosár,csengő, matrica, villogó) lehetne tenni így még sem lenne annyira komor, szerintem.

Nektek mi a meglátásotok?

Nagyon sokat segítenétek ezzel, amit előre is köszönök!

2015. máj. 29. 14:16
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
neki fog tetszeni hidd el
2015. jún. 4. 22:44
 32/37 anonim ***** válasza:

"én nagyon szerettem volna ha minden tökéletes."

Ja, neked tökéletes. Ez elég önzőség. A szülinap róla szól, nem a te idilli elképzelésedről. Nagyon szánalmasan hangzik ez a hisztid.

2015. jún. 4. 23:49
 33/37 A kérdező kommentje:

Szánalmas vagy sem én azt szeretném ha minden rendben volna! Jelenleg 2 éves lesz egy hónapja beszél(egy-egy szó) így ő még nem tudja elmondani mit is szeretne, megtudná mutatni de sajnos ez a lehetőség nem volt adott.

Ezért mint az anyja úgy gondolom, hogy én tudom mit szeret így döntöttem jelenleg helyette. Jövőre már csak segédkezek!

Felteszem a bicajról a képet:

[link]

Ami pedig a a színét illeti nem csak a kérdésben belinkelt bicajtól világosabb, legalább 4-5 bicajt néztem meg(a weboldalnak küldött képek vevők által).

Ha most szerintetek ezért hülye vagyok hát akkor az vagyok!

2015. jún. 5. 00:07
 34/37 anonim ***** válasza:
tényleg elég más, de mikor rendelsz valamit, tudnod kell,képen minden szebb. ezért van az fb-s csopikban,hogy pl. next ruháknál kérnek saját képet is, vagy kinti házikóról, babakocsiról mert a kataloguskép tök más színben
2015. jún. 6. 10:01
 35/37 anonim ***** válasza:
Még jobb is ez a világosabb zöld. A fiad nem fog pár árnyalatért hisztirohamot kapni... Majd magadnak rendelj másikat, hogy megnyugodj, és gurulj vele végig az utcán.
2015. jún. 6. 14:18
 36/37 anonim ***** válasza:
0%
Fiúnak piros, vagy kék. Azok a fiús színek.
2015. jún. 12. 09:22
 37/37 anonim ***** válasza:
és akkor a zöld mi,lányszín? vagy semilyen? :-)
2015. jún. 12. 16:16
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!