Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudok dönteni hogy milyen...

Nem tudok dönteni hogy milyen színű legyen a futóbicikli?

Figyelt kérdés

Jövőhéten meg kell rendelnem de még mindig nem tudtuk eldönteni melyik lenne az ideális:

Nekem ez tetszik:

[link]

Egyfelől mert később bármilyen színes kerékkel helyettesíthető lenne a mostani zöld, vagyis könnyen változtatható! Másfelől pedig a környéken nem láttam még hasonlót sem.

A férjemnek meg ez tetszik:

[link]

Az ő indoka hogy jobb ha minél színesebb a bicaj és szerinte a fekete szín nem való kisfiúnak/kisgyermeknek.

A fekete vázas bicajra sok minden színes kiegészítőt(kosár,csengő, matrica, villogó) lehetne tenni így még sem lenne annyira komor, szerintem.

Nektek mi a meglátásotok?

Nagyon sokat segítenétek ezzel, amit előre is köszönök!

2015. máj. 29. 14:16
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
Az elsőt venném.
2015. máj. 29. 17:35
 22/37 anonim ***** válasza:
A zöldet venném ezek közül, pedig nem a kedvenc színem, de egy kisfiúnak tökéletes. :)
2015. máj. 29. 19:36
 23/37 A kérdező kommentje:

Hát tegnap Megérkezett a bicaj, sajnos én már most utálom.

Amit küldtem zöld bicajról képet köszönö viszonyban sincsenek egymással. A színe inkább sárgás(rikító) zöld, szerintem borzalmas. A gyártó felé tett panaszom emiatt süket fülekre talált, mivel Szerintük mindig is egyfajta zöld színű bicaj volt náluk. Még nem döntöttem hogy visszaküldöm vagy sem. A párom szerint mindegy jó az úgy is, de én nem tudom elfogadni.

2015. jún. 3. 20:57
 24/37 anonim ***** válasza:
És a fiadnak tetszik? Mert szerintem az a fő, nem a te véleményed. Vagy tán te fogod használni? Nem is értem, miért kell ennek ekkora feneket keríteni. A gyereknek jó akkor is, ha az anyja hisztériás rohamot kap a színe miatt...
2015. jún. 4. 00:48
 25/37 anonim ***** válasza:
de a gyerekek pont az ilyen ríkító dolgokat szeretik. az a lényeg,nem az,hogy nekünk mi tetszik
2015. jún. 4. 09:12
 26/37 anonim ***** válasza:
Nézd színre kifogást egyértelmű, hogy nem fogadnak el, ugyanis az egy relatív dolog. A fénykép sosem adja vissza a valódi szint, plusz ott van ugye a monitor szinkulonbsege. Ha a gyerek örül neki, ne foglalkozz tovább vele
2015. jún. 4. 10:27
 27/37 anonim ***** válasza:
Erre jó a személyes vásárlás...
2015. jún. 4. 10:29
 28/37 A kérdező kommentje:

Tudom, tudom..... a fiamé a választás. Igaz cipő vásárláskor van olyan hogy rózsaszínt hozza oda mert neki az kell.

14 napig jogom van visszaküldeni a terméket indoklás nélkül habaz online felületen vásároltam.

De úgy nézz ki higy marad. Kisfiam még nem látta mivel jövőhéten tartanánk a szülinapját és akkor adnánk oda.

Jó tudom higy eléggé

2015. jún. 4. 21:36
 29/37 A kérdező kommentje:
Jó tudom hogy eléggé hisztis vagyok és hogy másoknak ez csak egy apróság de én nagyon szerettem volna ha minden tökéletes.
2015. jún. 4. 21:37
 30/37 anonim ***** válasza:
attól még a fiadnak tökéletes lehet, ne éreztesd vele a méltatlanságodat
2015. jún. 4. 21:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!