Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudok dönteni hogy milyen...

Nem tudok dönteni hogy milyen színű legyen a futóbicikli?

Figyelt kérdés

Jövőhéten meg kell rendelnem de még mindig nem tudtuk eldönteni melyik lenne az ideális:

Nekem ez tetszik:

[link]

Egyfelől mert később bármilyen színes kerékkel helyettesíthető lenne a mostani zöld, vagyis könnyen változtatható! Másfelől pedig a környéken nem láttam még hasonlót sem.

A férjemnek meg ez tetszik:

[link]

Az ő indoka hogy jobb ha minél színesebb a bicaj és szerinte a fekete szín nem való kisfiúnak/kisgyermeknek.

A fekete vázas bicajra sok minden színes kiegészítőt(kosár,csengő, matrica, villogó) lehetne tenni így még sem lenne annyira komor, szerintem.

Nektek mi a meglátásotok?

Nagyon sokat segítenétek ezzel, amit előre is köszönök!

2015. máj. 29. 14:16
1 2 3 4
 11/37 A kérdező kommentje:

Találtam egy feketevázas bicajt narancsszínű kerekekkel:

[link]

Másképp adja vissza szerintem egy már személyesen(megvásárolt) készített kép a kinézetet mint a honlapon található mintakép.

2015. máj. 29. 14:46
 12/37 A kérdező kommentje:
Kedves Utolsó lehetséges hogy itt van a kutya elásva, az én ízlésemet szeretném viszont látni de nem akarom ráerőltetni semmiképpsem a kisfiamra. Így lehet hallgatok a férjemre és persze az itt válaszolók többségére és maradunk a teljes zöld verziónál.
2015. máj. 29. 14:50
 13/37 anonim ***** válasza:
gyereknek a zöld jobb az nagyon jó :-) jjó a fekete is,de hát egy kisfiúnak a másik tetszene,és az a fontos,hogy neki tetszen
2015. máj. 29. 14:52
 14/37 anonim ***** válasza:
A gyereket is megkerdezhetnetek, hogy neki melyik tetszene
2015. máj. 29. 14:52
 15/37 A kérdező kommentje:

14. válaszoló:

Már leírtam hogy ezt jelenleg nem tudjuk kivitelezni! Sajnos!

2015. máj. 29. 14:54
 16/37 anonim ***** válasza:
Nem láttam, bocsi
2015. máj. 29. 14:57
 17/37 A kérdező kommentje:

Még egyszer köszönöm a gyors segítséget mindenkinek!

Szép napot!

2015. máj. 29. 15:09
 18/37 anonim ***** válasza:

és ha valami áruházban legalább megnéznéd a színválasztását valami ott levő bicajokkal?

csak mert pl én egy lenkerekes kisvonattal jártam így, aminek mozog menet közben a kéménye, hogy volt olyan igazi élénkszínű kis piros tetős, sárga mozdony, ehelyett a fehér tetős, világoskék, pasztell mozdonyt választotta ...

mindkettőt kezébe adtam, el sem hittem hogy az pirosat eldobja, gondoltam véletlenül. még egyszer a kezébe adtam direkt, most felcserélt kézbe, megint repült a piros..1 évesen már választanak..nem hittem volna

2015. máj. 29. 15:11
 19/37 anonim ***** válasza:
nekem a 8 hónapos is választ. ha több játékot rakok elé. hamar megvan a véleményük :-)
2015. máj. 29. 15:19
 20/37 anonim ***** válasza:
Nyisd meg gépen egymás mellé a két képet, és kérd meg, melyik kell neki, mutasson rá. Valamelyikre csak rámutat. :D
2015. máj. 29. 16:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!