Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Nem tudok dönteni hogy milyen...

Nem tudok dönteni hogy milyen színű legyen a futóbicikli?

Figyelt kérdés

Jövőhéten meg kell rendelnem de még mindig nem tudtuk eldönteni melyik lenne az ideális:

Nekem ez tetszik:

[link]

Egyfelől mert később bármilyen színes kerékkel helyettesíthető lenne a mostani zöld, vagyis könnyen változtatható! Másfelől pedig a környéken nem láttam még hasonlót sem.

A férjemnek meg ez tetszik:

[link]

Az ő indoka hogy jobb ha minél színesebb a bicaj és szerinte a fekete szín nem való kisfiúnak/kisgyermeknek.

A fekete vázas bicajra sok minden színes kiegészítőt(kosár,csengő, matrica, villogó) lehetne tenni így még sem lenne annyira komor, szerintem.

Nektek mi a meglátásotok?

Nagyon sokat segítenétek ezzel, amit előre is köszönök!

2015. máj. 29. 14:16
1 2 3 4
 1/37 A kérdező kommentje:

Bocsánat! Ugyan annak a képnek a linkjét raktam be mind a két helyre!

Ami nekem tetszik:

[link]

2015. máj. 29. 14:18
 2/37 anonim ***** válasza:

Az én kisfiamnak pont ilyen almazöld futóbicaja van. Ő választotta:-)

Elvittük az üzletbe, mutattunk Neki többet is, de Neki határozottan a zöld kellett. Majd a gyerkőc eldönti, milyet szeretne.

2015. máj. 29. 14:22
 3/37 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mutassátok meg a kisfiatoknak, hadd döntsön ő.
2015. máj. 29. 14:23
 4/37 anonim ***** válasza:
Nekem a zöld tetszik. A feketét kifejezetten csúnyának tartom.
2015. máj. 29. 14:23
 5/37 anonim ***** válasza:
A zöld sokkal vagányabb
2015. máj. 29. 14:27
 6/37 A kérdező kommentje:
Köszönöm az eddigi válaszokat! Sajnos nem tudunk elmenni az üzletbe csak online rendelni! Két éves lesz 1 hét múlva viszont még csak 1 hónapja beszélget és hiába mutatom a képeket csak azt mondja hogy bicikli. Így sajnos elég nehéz az ő döntésére alapozni a vásárlást.
2015. máj. 29. 14:29
 7/37 anonim ***** válasza:
Kérdéses, hogy a """sima""" feketéhez rögtön tudnátok kiegészítőket venni? :)
2015. máj. 29. 14:33
 8/37 anonim ***** válasza:
A zöld sokkal jobb
2015. máj. 29. 14:37
 9/37 A kérdező kommentje:
Igen egyből megtudnánk, de eddig úgy nézz ki hogy ízlésficamom van! Csak nekem tetszik a feketeváz?! :D
2015. máj. 29. 14:40
 10/37 anonim ***** válasza:
Nézd, felnőtt nőként magamnak simán a feketét választanám. De egy gyereknek kizart
2015. máj. 29. 14:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!