Roller vagy futóbicikli?
Kisfiam bő 3 éves, kb.105 cm magas. Eddig motor volt a favorit, aztán a pedálos műa.gokart. van kétkerekű pótkerekes bicikli is. Oké, megy neki, de igazából látszik, h hidegen hagyja a dolog. Gondolkoztam, beruházni kellene. Na de melyikre? Elég magas, nem is pehelysúly kategória...
A futóbiciklikből is vannak méretek (mármint magasságát tekintve). Ráadásul (eddig még ilyen nem volt) láttunk ma az egyik boltba egy futóbiciklit, azóta egyfolytában azt fújja, h mennyire szeretne.
Szia! Mi innen vettünk a 2 éves fiamnak futóbicajt, 100cm magas 19 kiló, a normál ülés csővel használja a bicajt, de vettem pluszba egy hosszabb csövet mert először azt hittem hogy kicsi lesz neki a gyári. Hát még így is tudjuk majd feljebb állítani. Nagyon szereti a fiam és szerintem amíg végleg ki nem növi nem kap más járgányt. A kismotort is használja még itthon az udvarban.
Az utcánkban az egyik kislány 5 éves koráig a futóbicajt használta, most kapott rendes biciklit.
Köszönöm a linket, végigbújjuk a papával.
És van annak valami jelentősége, hogy fém vagy fa?
Egyértelműen futóbicikli, a legjobb,hogy megtanuljon egyensúlyozni, később nem lesz gondja a biciklizéssel.
A kislányom sehogy nem tudott megtanulni 2 keréken biciklizni, mert félt, nem egyensúlyozott, csak hagyta, hogy boruljon. Az ismerősöm mondta, hogy vegyük le a pedálokat a bicajról és használjuk futóbiciklinek, 2 hét után a gyerek úgy ráérzett az egyensúlyozásra, hogy ő kérte, hogy tegyük vissza a pedált, azóta gyönyörűen biciklizik :)
1. vagyok
Én abból indultam ki, hogy a fiam mindent "dobál". Nem akartam fát mert az hamar tönkremehet ha egy párszor elengedi és puffan a földön. A fém talán nem megy olyan hamar tönkre.
Nekem azért is tetszett ez az oldal mert egyrészt szerintem jó áron vannak a futóbicajok másrészt pedig tömör a kereke, nem felfújható, "öngyógyító", de ha majd megnézitek látjátok, írnak róla bővebben.
Ha lehet, mindkettő :)
A futóbicó annyival jobb, hogy nem féloldalas mozgás. A rollert viszont te is használhatod, hisz ma már vannak könnyű, de nagy teherbírású rolik, amiket méretre lehet állítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!