Tudtok írni ötleteket reggelihez (ami viszonylag hamar elkészíthető) 20 hónapos fiamnak?
Müzlit szoktam neki csinálni (zabpehely, szárított gyümölcs, tej, meg néha csokidarabok ha aznap nem lesz nasi v süti).
De egy tejbegrízt/vagy tejben kukoricadarát se nehéz összedobni. Natúr is finom, de házilekvárral, 100-%-os cukor nélküli kakaóporral se rossz.
Néha szendvicskrémet is szoktam csinálni előző este (tojáskrém, tonhalkrém stb...)
Virsli, főtt tojás,lágy tojás, rántotta, tükörtojás, joghurt, kefír, sajtkrém, kőrözött, gyümölcssaláta, vagy amit az enyém mindig megeszik: mozzarella saláta, azt is össze lehet dobni előző nap.
Sós túrókrémeket is szokták feltétként szeretni a gyerekek, házilag könnyű összedobni egy zöldfűszereset (pl.:túró,tejföl,metélőhagyma) vagy mondjuk icipi tormával ízesíteni.
Enyém margarin helyett sokszor tejfölt/kefírt kér, vagy mártogatja a tejfölbe/kefírbe a kiflit.
Illetve bármilyen péksütit is lehet sütni, ha van energiád reggel, nekem nincs:) Lángos pl.?
Gyümölcsöt is lehetne natúr joghurtba szeletelni, pl. banánnal tuti megeszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!