Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Tudtok írni ötleteket reggelih...

Tudtok írni ötleteket reggelihez (ami viszonylag hamar elkészíthető) 20 hónapos fiamnak?

Figyelt kérdés

2015. máj. 27. 13:03
 1/5 anonim ***** válasza:
62%
Mi zabkását reggelizünk (az egész család). Aprószemű zabpehely, Szerencsi kakaópor, kevés xilit, forró víz (picinek tejitallal felengedve víz helyett).
2015. máj. 27. 13:06
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Müzlit szoktam neki csinálni (zabpehely, szárított gyümölcs, tej, meg néha csokidarabok ha aznap nem lesz nasi v süti).

De egy tejbegrízt/vagy tejben kukoricadarát se nehéz összedobni. Natúr is finom, de házilekvárral, 100-%-os cukor nélküli kakaóporral se rossz.

Néha szendvicskrémet is szoktam csinálni előző este (tojáskrém, tonhalkrém stb...)

2015. máj. 27. 13:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Vajas-mézes kenyér nálunk a kedvenc
2015. máj. 27. 14:27
 4/5 A kérdező kommentje:
Mostanában kezdi unni az eddigi kedvenceit pl. bundáskenyér, lekváros kenyér, tejberízs/gríz. A vajaskenyeret nem fogadja el, tegnap este készítettem màjkrémet meg sem akarta kóstolni (inkább sima kenyeret evett). Zabkása, tejföl, sajt, felvágott szintên nem fogad el. A főtt kajával nincs gond, azokat általában szereti. Ami mostanában újonan bejött az a sűlt kolbász és a paradicsomos hal (ha ezeket felváltva adom akkor ezeket is hamar megunja). Köszönöm az eddigi válaszokat. Várom még a további javaslataitolat.
2015. máj. 27. 22:03
 5/5 anonim ***** válasza:

Virsli, főtt tojás,lágy tojás, rántotta, tükörtojás, joghurt, kefír, sajtkrém, kőrözött, gyümölcssaláta, vagy amit az enyém mindig megeszik: mozzarella saláta, azt is össze lehet dobni előző nap.

Sós túrókrémeket is szokták feltétként szeretni a gyerekek, házilag könnyű összedobni egy zöldfűszereset (pl.:túró,tejföl,metélőhagyma) vagy mondjuk icipi tormával ízesíteni.

Enyém margarin helyett sokszor tejfölt/kefírt kér, vagy mártogatja a tejfölbe/kefírbe a kiflit.

Illetve bármilyen péksütit is lehet sütni, ha van energiád reggel, nekem nincs:) Lángos pl.?

Gyümölcsöt is lehetne natúr joghurtba szeletelni, pl. banánnal tuti megeszi.

2015. máj. 27. 22:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!