Miért játszik a kisfiam mindig a "rossz" szerepében?
Fiam 5 éves, imád szerepjátékozni. Nekem egy dolog nem tetszik a játékaiban. Bármilyen játékban, mindig gonosz szerepet vállal. ma például kitalálta játsszunk királyosdit és királynősdit. Én voltam a királynő, ő egy félig ember és madár. osztom a parancsokat, kérek tőle egy pohár bort, ő meg hozza és mondja: - ez a bor mérgezett.. haljál meg! Jó?
Később felgyújtotta a palotát.. Más játékban is "agresszív" pl. lövöldöz.. stb. nem is szeret már társasjátékozni.. se festeni, se rajzolni. szerintetek is probléma ez vagy csak én reagálom túl?
Valóban nem túl jók ezek a filmek, de nem biztos, hogy csak azoktól van.
A gyerekeink haragszanak ránk, hol ezért, hol azért, nekünk pitinek tűnő dolgokért.
igaziból nem bánthat, mert 5évesen már tudja, hogy azt nem illik, nem való, csúnya dolog.
De a királynőt megmérgezheti a félmadár bünti nélkül, hisz az nem ő, a királynő meg nem az anyukája. ;-)
A játékban kiéli a szorongásait, így oldja a feszültséget.
Ezt hagyni kell!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!