Most tényleg rossz szülők lennénk?
Szükség van a pihenésre, de kicsit soknak találom a "minden második hétvégét", illetve a "párszor hét közben is egy-egy napot"! Nekem egy hónapban egy hétvége gyerekek nélkül bőven sok lenne! De ez én vagyok...nem lehetünk egyformák.
Ami még fontos infó lenne, hogy ki/kik mondják ezt nektek?
Az meg hogy ki szerint mi a normális...valakinek az is normális ha örökbeadja a gyerekét, vagy meg sem szüli. Nekem az a normális amit én otthonról "hoztam", hogy sokat együtt vagyunk a családdal, és nem folyton a nagyiéknál a szülők nélkül!
Szerintem sokszor adjatok le őket. Ez az én véleményem. Minden második hétvége?
De amúgy a ti dolgotok. Személy szerint nem értem az olyan szülőket, akik ahhelyett, hogy kiélveznék azt a pár évet, amikor a gyerekeik még rájuk vannak utalva, és még igénylik az együtt töltött időt, inkább azon sopánkodnak, hogy nekik kell a külön töltött idő.
Pár év múlva már a gyerekek a barátaikkal fognak inkább időt tölteni, most használjátok ki a ragaszkodásukat.
Nekünk is kijön a kéthetente szabad hétvége, ha szükség van rá, ha nem :).
Havi egyszer a húgom kunyerálja el, meg anyósom. És hopp, mindjárt elmegy a kis motyójával kéthetente.
Még pici a húga, de a későbbiekben rá is "igényt tartanak". :)
Nekem egy kicsit könnyebb, hogy nincs folyton a s..gemben, ő örül, hogy nagymamázik, keresztanyuzik, a nagyi és keresztanyu boldog hogy velük van. A többi hétvégén csinálunk valamit családilag
Hányszor írod még ki ezt a kérdést kérdező??
Amíg azt nem olvasod valakitől, hogy persze, jó szülő vagy, annak ellenére is hogy megszülted őket, eleinte jó volt hogy mutogatni lehetett őket, most meg hová passzoljuk. Ha ennyire aggaszt ez a kérdés, hogy többször is kiírod, akkor te is érzed hogy itt valami sántít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!