Most tényleg rossz szülők lennénk?
Ez mindenkinek az egyéni fáradékonyságától, a habitusától a mentalitásától függ.
Apuka vagyok, és 6 éves a kisfiam. Én szeretek vele lenni, és a napi munka után pihentető számomra a játék a fiammal. Olyan dolgokat tudnak, hogy csak lesek. A minap a kertben molyoltunk és kérdezi, hogy apa, megkapáljuk a "retEket"? És rácsodálkoztam, hogy tényleg, milyen igaza van. Útálja a magyar nyelv a mássalhangzó torlódásokat, gyakran kötő magánhangzókat told be, és mégis itt meg azt mondjuk "retket", és a gyerek mondja ösztönösen a jó nyelvhelyességgel, hogy "reteket".
Szóval nincs az a tv-műsor, vagy színi előadás, ami kedvesebb lenne számomra, mint a cseperedését, és az értelmének a kinyílását látni. Majd ha tini lesz, úgyis unni fog, és inkább a barátaival megy játszani, akkor majd lesz időm valami más pihenési lehetőség után nézzek...
Én ilyen vagyok, de megértelek téged is.
Nem kell, hogy egyformák legyünk!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!