Nálatok az oviba már bekenik a gyerekeket naptejjel, ha visztek?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék, mert eléggé bejött a jóidő, és bár szerintem minden bölcsinek, ovinak árnyékos, fás az udvara, attól még napon is vannak.2015. máj. 10. 17:33
1/6 anonim válasza:
Nem, itt felénk nem kenik őket...
2/6 anonim válasza:
Nyíregyházán be.vagyis a mi ovinkban
4/6 anonim válasza:
Nálunk kérték, hogy reggel mi kenjük be őket, aztán pedig ha mennek az udvarra akkor ők fogják kenni őket, van ingyen naptej úgyhogy az nem akadály, de én úgy tudom hogy eddig még egyszer se lettek bekenve. Talán majd ezen a héten.
5/6 anonim válasza:
Nekem még nem jutott eszembe, talán még nem volt olyan jó idő felénk. De ha megkérem akkor bekenik, sose volt ezzel gond.
6/6 anonim válasza:
Nem tudom, nálunk egy anyukában sem merült föl, hogy naptejet vigyünk az oviba. Délelőttönként kb 1 órát vannak a szabadban úgy 11 óráig, ez idő alatt leégni nem lehet és a káros sugárzás ilyenkor szerintem még elenyésző. Ha nyáron járnánk oviba, már más lenne a helyzet, akkor lehet, hogy vinnék, nem tudom, de most túlzásnak érzem, másrészt 25-28 gyereket nem fognak egyesével kenegetni az óvónők, amit meg is értek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!