Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mindig kenitek a gyerekeket...

Mindig kenitek a gyerekeket naptejjel, amikor nap eri, vagy csak akkor, amikor igazan tuz a nap?

Figyelt kérdés

Mert en nem, nem azert, mert a naptejet sajnalom, vagy mert lusta vagyok, hanem azert, mert nem talalom indokoltnak. Reggel nyolctol kb 11-ig vannak kint a gyerekek altalaban, majd delutan 4-tol este nyolcig. Nem folyamatosan a napon vannak, hanem napon es arnyekos helyen valtakozva.

Altalaban csak olyan fel tiz-tiz korul kenem be oket delelott, delutan pedig akkor, ha valoban 4kor kijutunk es meg erosen sut a nap ott, ahol vannak, de ez szinte soha sincs igy, mert kb kettotol az egesz kert a hazunk arnyekaban van, a masik oldalon pedig fak vannak, tehat teljesen arnyekos az egesz hely.

Magyarul naponta egyszer kenem arra a masfel-ket orara, amikor erosen tuz a nap.

Ez az atlag napokra vonatkozik, persze ha majd strandolunk, vagy vizparton leszunk ilyenkor, akkor kenni fogom oket jobban.

2011. jún. 3. 22:38
 1/5 anonim ***** válasza:
Csak, ha strandra megyünk.
2011. jún. 3. 22:45
 2/5 anonim ***** válasza:

Én is így csinálom, ahogy te. Utcára is csak akkor kenem be őket, ha tudom, hogy folyamatosan érni fogja őket a nap. Ha csak 10 percig, akkor nem.

Elég sok olyan cucc van a naptejben is, ami nem hiszem, hogy olyan egészséges lenne, így nem viszem túlzásba.

Ja és nem úgy kenem be őket, hogy tiszta fehérek lesznek tőle és még 1 óra múlva sem szívta be a bőrük :) Hány ilyen gyereket látok a strandon is, hogy vastagon virít a naptej az arcukon :))))))

Érdekes, a sógornőmék sosem kenik a gyerekeiket otthon, pedig olyan ikerházas tucat lakóparkban laknak, ahol 1 db fa sincs.

2011. jún. 4. 07:12
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak strandon.
2011. jún. 4. 09:08
 4/5 anonim ***** válasza:
Kell a D vita!
2011. jún. 4. 15:56
 5/5 anonim ***** válasza:
A múltkor elaludt a kisfiam a babakocsiban és egy árnyékos részen tologattam, míg fel nem ébredt, megpirult a karja, de még az én vállam, hátam is. Azóta inkább mindig bekenem neki a karját és a lábát, ha kimegyünk.
2011. jún. 4. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!