Mivel foglalkozik, mi érdekli egy mai 9-12 éves gyerekeket?
a számítógépezésen kívül írjátok le, milyen témák érdeklik, mi az, ami lázba hozza őket stb, konkrét dolgokra vk kiváncsi
ilyen korú gyerkőcöket nevelő szülők, hogy látják, mi érdekli őket?
ismerek ilyen srácot, van egy kedvenc könyvsorozata ami szintén egy iskolás fiúról szól (még én is olvastam, nekem is tetszik)és az ő "nyelvükön" van írva a könyv. pl olyan szorongásokról pl első nap, mi lesz, ha neki nem lesz pont helye a teremben..vagy vagánykodásokról, stbstb
van egy kis barátja vele szoktak játszani, hogy most ők fegyveres rendőrök, vagy stb, ll videot készítenek, meg kommenteket mondanak filmek alá(a hangot leveszik,ált Ufós filmek)
és minden kiírt versenyre (helyesírási, vagy matek)jelentkezik, készül a díj miatt , nem másért :D
most utoljára annyit hallottam csak, hogy anyukája róla írt babanaplóját kérte el :)
Aprilisban lesz 9 eves a fiam.Amit nagyon szeret jatekok kozul az a lego technic es a nerf puskak.Szeret pl kommandosat jatszani a barataival,kozben bujkalnak es lovoldoznek egymasra.
Nagyon szeret maketteket epiteni,szereti a taviranyitos helikoptereket es repuloket, vagy a gyors taviranyitos autokat.Az a lenyeg hogy ne legyen egyszeru iranyitani,igy kihivast jelent.
Erdeklik az allatok,a termeszetfilmek,autok,motorok es azok mukodese,teljesitmenye.Ilyen temakban szivesen olvas is.
Szeret rajzolni,festeni,tarsasozni,focizni,teniszezni.Na meg persze minden klasszikus jatekot elvez amit tobben jatszhatnak egyszerre(labdas kidobo,a fogocska kulonbozo valtozatai stb)
10 éves a fiam,
gyakran társasozunk,legózik a tesóval,lejár focizni az osztálytáraival.
Olvasni sajnos nem szeret :(!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!