Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért már gyermekkorban...

Miért már gyermekkorban hormonozzák azokat a gyerekeket, akik "rossz" testbe születtek?

Figyelt kérdés

Nem értem miért egyre több fiú, aki lány szeretne lenni. még 12 évesen olyan éretlenek. Itt egy video:

https://www.youtube.com/watch?v=3wvRlqrcmIc

De egyre több ilyen videót töltenek fel. Mi lesz a gyermekeinkkel?

2015. febr. 12. 07:53
 1/3 anonim ***** válasza:
69%

Nincs több belőlük, csak régebben rosszabb volt a hírközlés és nem foglalkoztak vele.

Ahogy régen balkezesből is látszólag kevesebb volt, mert egyszerűen mindenkit jobb kézre szoktattak.

Azért kell korán elkezdeni, mert minél előrébb tart a pubertásban, annál jobban kifejlődnek a másodlagos nemi jellegek.

Egy 20 évesnél már nem tudják "leépíteni" az ádámcsutkát és a széles állkapcsot.

2015. febr. 12. 07:55
 2/3 anonim ***** válasza:
69%
én csak annyit tennék hozzá, hogy minden tiszteletem a szülőké, akik ebben a gyermekük mellett állnak, mert szerintem rengetegen vannak, akik elnyomják ezt magukban, vagy a szülők nem akarják elfogadni és emiatt lelki sérült felnőtt lesz a gyerekből, első meg leírta miért kell minél hamarabb elkezdeni, de a külső jelek mellett úgy gondolom fontos, hogy a lelki egyensúlya is helyrebillenjen a gyereknek és boldog kiegyensúlyozott felnőtt váljon belőle
2015. febr. 12. 08:05
 3/3 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, aki 12 évesen, születése óta másneműnek érzi magát, az nem az a kategória, mint a divatból azonos neműekkel smároló kamaszok. Szóval itt tényleg komoly dolgoról van szó, és nem kis bátorság a szülő részéről ilyen helyzetben helyesen dönteni... Nem irigylem őket, annyi szent.

Különben hihetetlen, mennyire lányarca van, nem? Nem nem mondanám, hogy nem lánynak született.

2015. febr. 12. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!