Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek is be kéne szüntet...

Szerintetek is be kéne szüntetni az anyák napi műsort az iskolákban/óvodákban?

Figyelt kérdés

Egy kérdés alapján merült fel bennem ez. Itt olvastam a gyerekvállalás kategóriában. Nem válaszoltam, mert veszekedésbe torkollt a kérdés, de elgondolkodtatott.

Nekem még kicsik a gyerekeim, nem járnak közösségbe, tehát nem tudok érdemben nyilatkozni, ezért vagyok kíváncsi, mások is úgy látják-e ahogy a válaszolók.

A lényeg az volt, hogy a kérdező nehezményezte, hogy az ő gyereke keveset szerepelt az anyák napján, és a legtöbb válaszoló szerint az egész anyák napi műsoradás rossz, a gyerekek csak stresszelik magukat rajta, és csak arról szól, hogy az anyukák villoghassanak a gyerekeikkel. Szerintetek ez igaz? Tényleg nem a gyerekekről szól ez az egész? Rossz nekik, hogy szerepelni kell? Azért gondolkodtam el ezen, mert szinte az összes válaszoló ezt írta. Vélemények?

2015. máj. 8. 14:05
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:

Ez nyilván az óvodai szemlélettől függ. Nekünk nem hiper-szuper az óvodánk, de nagyon jól meg tudták találni mindig az egyensúlyt.

A második gyerekem jár oda, a nagynál még a szereplés és a közös játék volt hangsúlyos, a kicsinél inkább a játékon, együtt kézműveskedésen, együtt mondókázáson az anyukákkal volt a hangsúly. Volt szereplés is, de önkéntes alapon. A nagynál még mindenki szerepelt, de nem érezte magát senki rosszul. Volt aki többet vállalt, volt aki kevesebbet. Soha nem villogott senki.

Szóval szerintem butaság valamit fekete-fehéren nézni, én annak a híve vagyok, hogy mindenki érezze jól magát az adott keretek között. Megoldható.

2015. máj. 8. 16:30
 22/22 anonim ***** válasza:
Èn nem látam hogy rosszul èrezte volna bár melyik fiam is magát az anyák napi ünnepsègen a 4. Osztályos fiam az osztályával együt adot elő müsort nagyon jó volt ,ügyesek voltak ,6 osztályosom verset szavalt igaz papirol,kèszültek rá,nem volt benük stresz ès èn sajnálnám ha nem lene anyáknapja .
2015. máj. 9. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!