Mit csináljak a játszótéren?
Hát akkor csináljátok úgy, ahogy akarjátok, szenvedjetek, szenvelegjetek csak, én a megoldást keresem és meg is találom.
Kérdező, ha nem akarsz a más gyerekére figyelni, költözz kertes házba és ott majd lesz a gyerekednek saját homokozója, hintája. Ha ennyire nem tudsz másokkal együtt létezni, akkor maradjatok bent a lakásban . nem kötelező a közös játszótérre lejárni.
Ennyike :) Én kiszálltam, sziasztok.
27-es igen sajnos az a város másik része.
4-es én felpontoztalak :).
Utolsó teljesen igazad van errő a pót anyás dologró is tudnék mesélni sajnos. Nagyon sajnálom ezeket a gyerekeket, de egy pár alkalom után rá jöttem hogy a sajátom rovására megy ha Velük foglalkozom. Nem tudom 67%os Szerinted az is tök normális hogy ezek a gyerekek( akik nem tunak viselkedni) kiabálnak a csúszda tetejéről hogy anya, anyucika! És senki nem válaszol? Vagy ilyenkor ia nekem kéne oda menni? Még mindig ugy gondolom hogy mindenkinek a saját gyerekére kell figyelnie. Lehet ugy is beszélgetni hogy fél szemed a gyereken van.
Egyébként azért irtam hogy megvédi magát a lányom mert ő is üt ha bántani akarják. Na de szerintem nem ez a megoldás, minket nem üt meg(volt próbálkozás) otthon nem lát ilyet igy nyilván ez a szituáció hozza ki belőle. Ezt meg nem szeretném. Igy inkább akkor megyünk már amikor ezek nincsenek lent.
Még nem volt mindent elolvasni, de az első oldalt kiolvastam. Bocsássatok meg, még tévesdében élek a számokkal, mert még fiatal vagyok a gyerekvállaláshoz :)
De szerintem d.előtt menjetek a játszóra, aztán délután pedig egy finooom fagyi, egy jó bringázás, vagy galambetetés egy parkban, esetleg ha van tó nálatok is, akkor ott kacsa család ellátása :D ... De egyébként, mondjuk piknikezni is kimehettek parkba is, oda is tudtok vinni néhány játékot, labdát, hasonlókat :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!