Létezik, hogy a 3 évesem így ne emlékezzen dolgokra?
Mondjuk ha megyek érte bölcsibe, nem tudja megmondani mit evett. Vagy másnak elmondni, hol voltunk.
Ez normális dolog, vagy élettani jelenség?
Amúgy jó a memóriája, tud dalokat stb.
- ezek a felnőttekkel is megesnek
-vagy a neveket nem tudja, pl én a játszóbölcsiben láttam mit esznek a kicsik, de meg nem mondanám..valami rakott tejfölös "izé" volt..
és lehet a helységnevekkel is hadilábon áll még,(nekem ez hasonlít ahhoz amior látom a filmet de a címét már rég nem tudom)
Nem helységnevekre gondoltam, hanem pl olyanra, hogy kimentünk a Margitszigetre és vonatoztunk. A mit csináltunkra is azt mondja nem tudom.
Amúgy szinte körmondatokban beszél, azért sem értem.
Az én 4.5 múlt lányom nemrég kezdte el elmesélni a napjait az oviban. De még nem tökéletes és néha nem emlékszik, de engem is aggasztott:D
Egyébként ez tényleg felnőttként is előfordulhat veled is, hogy fogalmad nincs, hogy mit ettél ebédre, vagy milyen filmet néztél:D
Az én fiam 8 éves (másodikos) de szinte sose emlékszik ilyenekre....
ami nem érdekli, azt nem jegyzi meg :) viszont a mesékben a szereplőket...stb. kívülről fújja :D
4-5-ös tanuló. Szóval a memóriájával nincs gond ;)
Idővel tudni fogja pl hogy mit evett :-)
Szeptemberben tölti a 4-et a lányom,most kiscsoportos.
Amikor kérdezem hogy mit ettek,a válasz: nem tudom.
A másik lehetőség pedig az,hogy : leves és második. :-)
A most 5 évesem is ilyen volt, Ő sem tudta hogy mi volt a kaja,bár volt hogy mondta,mire a nővére kijavította (2 év van köztük,1 évet együtt jártak oviba),hogy nem,nem az volt a kaja,és mondta hogy mi.
Középsőben már elmondta a kaját,meg hogy ki hiányzott a csoportból,és hogy mennyire jó vagy épp rossz napja volt... stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!