Tényleg én vagyok a rossz, amiért ennyire óvom a lányomat? Ti mennyire figyeltek ezekre a dolgokra? (kifejtem)
Nekem az a furcsa, hogy a gyerekorvos nem mondott szinte semmit. Kivizsgálás, bármi egyéb? Ez nagyon nem normális, hogy (kis túlzással) amint víz éri, beteg lesz.
Én a helyedben nem hagynám annyiban, utánajárnék az okoknak. De amíg ez a helyzet, addig nem mehetne a gyerek vízpartra senkivel.
Vigyék a nagyszülők játszóházba, állatkertbe, játszótérre, sétálni stb.
vmi nem oké vele kivizsgálás kéne.
én nem engednék a nagyszülőknek, én vagyok az anyja én döntök.
Jövőhéten megyünk a laborba. Sajnos a bölcsiben is sűrűn beteg, mondjuk a többi gyerkőc is :(
Továbbra sem értik meg, mert ott aludni sem engedem már sehol, a férjem sem érti meg, ez az egy dolog, amiben nem értünk egyet, és meg sem próbálja megérteni.
Soha nem akartam elszigetelni, imádja a bölcsit, a gyerekeket, a nagyik szerint meg ki akarom sajátítani és hogy ez nekik mennyire fáj... Csak azt elfelejtik, hogy amikor én voltam vele a kórházban, én itattam, és láttam szenvedni, akkor is az van, hogy nem volt az olyan vészes, pedig a szívem szakadt meg.
Nagyon együtt érzek veled. Más miatt, de sokszor én is ezt kapom, hogy túlféltem és túlreagálom, közben meg nem. Mi, az anyukák ismerjük a legjobban a gyerekeinket. És ami az egyiknek nem okoz gondot, az a másik gyereknek nagyon nagy baj lehet. Nem túlzod el. Addig magyarázd nekik, amíg megértik, vagy próbálj olyan hasonlatokat mondani, amit megértenek. Pl. laktózérzékeny gyereknek nem adunk tejet. Fagyit se. Túró rudit se. Ezt és ezt viszont lehet. A te lányod meg vízbe nem mehet. De mehet sétálni, állatkertbe, játszótérre, ... ami a közelben van és megoldható.
Immunrendszer meg szerintem nem attól lesz, ha állandóan kiütjük valami tuti kis nyavajával, hanem attól, ha rendesen tápláljuk, tömjük vitaminnal. Ha egy betegségből nem gyógyul ki rendesen és kapja a következőt, akkor tényleg nem lesz immunrendszere. Ezt is mondd el nekik.
Drukkolok, a labor miatt is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!