Most mit csináljak? Rossz ember vagyok? Milyen megoldás lehet erre a problémára?
A párom 7 éve megcsalt. Egyszeri alkalom volt, megbocsájtottam. Később kiderült, hogy a nő gyermeket vár tőle. Akkor úgy volt, hogy elvállunk, de végül együtt maradtunk és a gyerek is hozzánk került. Egy év múlva én is teherbe estem, aminek nagyon örültem.
Mindkét gyereket sajátomként neveltem.. eddig.
Most viszont a nagyobbik elkezdett az anyjára hasonlítani.
Ma délelőtt kint játszottak, és ahogy nevetett egyből az anyja jutott eszembe. Hirtelen olyan gyűlöletett éreztem, hogy legszivesebben megütöttem volna, vagy még rosszabb.Pedig semmit se tett, csak nevetett. Így utólag tudom, hogy nem tehet róla, hisz nem is ismeri a biológia anyját.
Nem tudom, hogy a páromnak elmondjam-e?
Pár napja volt egy hasonló eset, akkor se ütöttem meg.
Később mi lesz ebből?
3.!
Te meg egy tuskó vagy!
Kedves kérdező! El tudom képzelni, milyen rossz lehet Neked. Az lenne a legjobb,ha felkeresnél egy pszichológust, biztos tud Neked segíteni. Tényleg úgy tűnik, nem tudtad feldolgozni, hogy megcsalt a párod. (ez sem csoda)
Hogy szólj-e erről a férjednek? Nem tudom. Te ismered, Te tudod (ha tudod), hogy mit reagálna erre, felfogná-e, hogy miről beszélsz.
Később mi lesz? Ha nem kérsz segítséget: egyre rosszabb lesz. Ha jól matekozok, akkor 6-6,5 éves. Mi lesz 5-10 év múlva, ha még jobban hasonlít a szülőanyjára?
Nem vagy rossz ember természetesen, miért is lennél, hiszen nem cselekedtél rosszat, csak a negatív érzések és gondolatok gyötörnek.
Pszichológust, pszichoterápiát ajánlanék, akár pár alkalmas konzultációt csak, de mindenképpen szakembert! Segít feldolgozni, megérten, átértékelni a helyzetet. Az érzelmeket nehéz racionalizálni, pláne interneten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!