Tényleg én vagyok a rossz, amiért ennyire óvom a lányomat? Ti mennyire figyeltek ezekre a dolgokra? (kifejtem)
Nem tartom terráriumban, és nem óvom, tehát ha van valami, pl. orrfolyás, hőemelkedés, nem rohanunk az ügyeletre. Eddig betudtuk annak, hogy a bölcsődei gyerekek is betegek, 1 éve bölcsis, de még nem volt olyan, hogy a csoport egésze ott legyen, volt olyan 2 hét, hogy volt a csoportból két gyerek, azokat áttették másik csoportba, és a gondozónéniknek nem kellett bemenniük dolgozni. Onnan sok sok mindent hazahozott, de a többi szülő is panaszkodott szülőin.
Köszönöm azt a hozzszólást is, aki írta, hogy én is hibás vagyok. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy lombikos voltam, több gyermekem nem is lehet, pedig csak 29 éves vagyok. Nyilván ezért is túlteng bennem az aggódás, de az is biztos, hogy !nem! ok nélkül féltem. Látod, más is írta, hogy vannak gyerekek, akik nem bírják az ilyen vizeket. Tengerpartra meg most nem tudunk menni, hogy jót strandoljunk :)
A labor pedig meg lesz, de úgy kaptam beutalót, hogy odacsaptam az asztalra a dokinál, mert szerinte is a bölcsődei közeg miatt beteges, én meg, mivel ő az orvos, így részben elfogadtam azt, amit mondott.
Ikreim vannak, és az egyik állandóan beteg. Ő a mamáék kerti medencéjétől is beteg lett. Most vizsgáltattuk ki, tej és házipor allergiája van és immunhiánya. Orvos szerint pár év, és megerősödik. 3 éves, egy évet járt bölcsibe, mindig beteg volt :(
Én biztos nem viszem strandra egy-két évig, lehet mást is csinálni nyáron. Pl. most biciklis nyaralást tervezünk a Fertő-tóhoz. Nagyszülők nálunk "nem gond", úgysem vállalják a két gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!