Négyévesem elég sovány, nagyon rossz evő. Mit tegyek?
Ha nem akar,nem fog enni.
Gondolom soha nem volt vmi nagy étkű.
Lányom betegségek idején evett kevesebett, illetve amikor vérszegény volt, de ekkor ő kedvtelen, levert volt. A te lánykád jó kedvű, mozgékony, nem hiszem, hogy az lenne a gond.
Kislányom is kisebb, mint egy átlag közel 4 éves. Július elején tölti a 4-et. 95 cm és 13,1 kg. Mivel ő alacsonyabb is, nem sovány. Elég sokat eszik, de mivel állandó mozgásban van, lemozogja, bár a 3 éves státuszon csak 11,3 kg volt, így magához képest szépen hízik.
Tudom, hogy idegesítő, de ne erőltesd. Tedd ki az ételt, de ne feszülj rá. Amikor 15 hónapos körüli volt a kislányom, én is rohantam utána a kajával, mert hogy sovány, aztán belefáradtam és ráhagytam. Nem erőltettem és nagyon szépen eszik. Ha mindig hízik valamennyit és kivizsgálták, egészséges, akkor legyél türelmes.
Mint ha én írtam volna ki! nekem is 4 éves elvan 108 cm és 13,5kg.(oké, hogy 2kg-val született de akkor is kevés nekem)
Engem is nagyon aggaszt, mert a 3 éves státuszon 12kg volt és 1 év alatt hízott 1,5 kg ami semmi nekem! A doktornénink azt mondja ne erőltessem neki az elég amit eszik. volt amikor kapott étvágy gerjesztőt akkor jobban hízott is meg jobban evett, de azt sem lehet mindig :(
Ők ilyenek ne aggódj! Az a legfőbb, hogy egészséges!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!