Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 20 hónapos kisfiam kezére...

20 hónapos kisfiam kezére ráütött a mamája, azaz az én anyám, mert a gyerek hisztizett és le akarta fejelni. Sértve érzem magamat vagy csak én nem tudom ezt feldolgozni?

Figyelt kérdés

Amikor én szólok a fiamra hogy nem szabad akkor meg én vagyok a szar anya

Vélemény? Voltatok már ti is ilyen helyzetben?

2015. ápr. 23. 16:11
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
35%

Most komoly h itt mindenki szerint nem neveli az az anya a 20 hónapos gyerekét aki hisztizik?

Megnézném a ti ekkora gyereketek sose hisztizik?? És ha megütöttétek soha többet nem tette? Itt mindenko szerint tényleg elfogadható h mer a mama nem tudja a hisztit kezelni akkor csapjon rá a gyerekre???

Vmelyik mama rácsapna ilyenért a gyerekemre, én is csapnék az övére, ráadásul nem is látta volna jó darabig. Meg ha vmi veszélyes dolog miatt csap rá talán elfogadható de egy kis hiszti miatt számomra elfogadhatatlan. Minden gyerek hisztizik ha nem tetszik neki vmi de még a felnőtt is, nehogy már ezért megütni kelljen...

2015. ápr. 23. 20:12
 32/40 anonim ***** válasza:
39%
Nem megüt, hanem ràcsap és öcsémrõl tudom,hogy egy 20 hònapos is tud direkt ütni /fejelni, mert előszeretettel alkalmaza pedig csak 15 hónapos cssak. Itt nem feltétlen a hiszti miatt kapott, hanem a szàndékos durvulàsért .
2015. ápr. 23. 22:11
 33/40 anonim ***** válasza:
72%

Tipikus osanyak..."Az en gyerekem szent , tokeletes , serthetetlen, aki nem szamit ha eroszakos masokkal, de hozza senki ne merjen egy ujjal se nyulni, meg a tulajdon anyam sem, mert ha megis az lesz az utolso nap, mikor lathatja az unokajat".

Rohejes, megneznem en azokat, a gyerekeket magamnak akikhez aztan vegkepp nem lehetett soha hozzanyulni, nehogy seruljon a lelkuk.

2015. ápr. 23. 22:40
 34/40 anonim ***** válasza:
+ Termeszetesen a szuloket is .:)
2015. ápr. 23. 22:41
 35/40 anonim ***** válasza:
50%
33-34 szerintem az nem ősanya, aki fenttartja a jogot magának arra, hogy ha már a gyerek meglesz ütve, akkor azt ő tegye meg. Én is egyetértek vele, hogy van mikor a kézrecsapás működik, de akkor is ÉN csapok a kezére a gyereknek, nem az anyám, nem húgom, nem a szomszéd néni, nem más. Én vagy a férjem. A többi fogja vissza magát és szájjal neveljen, ha már nevelni akar, de azt is kultúrált formában és csak úgy, hogy nekem ne mondjon ellenet. De a kérdező anyja érdekes módon megcsapkodja a gyereket, de ha a kérdező meg rászól, akkor rögtön nekiesik, hogy hogy lehet ennyire gonosz, hogy rá mer a gyerekre szólni???? Normális az ilyen?
2015. ápr. 24. 01:01
 36/40 anonim ***** válasza:
52%
És ha nem vagy ott akkor a mama várja meg míg kiszedi az összes haját míg hazaérsz? Nem biztos, hogy a kérdező ott volt, nem írta.....
2015. ápr. 24. 09:46
 37/40 anonim ***** válasza:
52%
És megint értő olvasás....nem írta senki, hogy az jó, hogy a mama bírálja...ezzel nem értett egyet senki, de ha az anya csap rá miközben a mamát cseszteti a gyerek akkor ha anyuci nincs ott ugyanúgy csinálja...hisz nincs aki rászóljon ;)
2015. ápr. 24. 09:47
 38/40 anonim ***** válasza:
81%

Néha rá kell csapni. Másfél éves a lányom. Husvétkor abroszt tettem az asztalra (eddig nem lehetett a gyerekektol használni) és mindég lehuzta a lányom. 6000x elmondtam, hogy nem szabad, vissza tettem, vigyorgott a képembe és csakazért is lehuzta. Egy kicsit rácsaptam a kezére, utána már nem huzta le.

Verés és verés kozott nagyon sok kulombség van.

2015. ápr. 24. 15:54
 39/40 anonim ***** válasza:
Ennyi.
2015. ápr. 25. 10:43
 40/40 anonim ***** válasza:
Hát én nem viselném el, ha más ráütne a gyerekemre, a párom meg pláne nem! Az megint más, hogy Te rácsapsz esetleg, de, hogy más, úgy meg még jobban nem értem, hogy bele is szól, ha nevelnéd a gyereket! Nem gondolja anyukád, hogy, ha mindig ellened van mikor nevelnéd a gyerkőcöt, akkor a gyerkőc úgy véli, hogy a mama mindent megenged? persze, hogy feszegeti a határokat, ha máskor mellé áll a mama, aztán egyszer csak tiltani akar valamit! Nálunk, párom biztos nem engedné nagyi közelébe egy darabig a gyereket, de szerintem én sem!
2015. ápr. 29. 15:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!