20 hónapos kisfiam kezére ráütött a mamája, azaz az
én anyám, mert a gyerek hisztizett és le akarta fejelni.
Sértve érzem magamat vagy csak én nem tudom ezt
feldolgozni?
Figyelt kérdés
Amikor én szólok a fiamra hogy nem szabad akkor meg én vagyok a szar anya
Én lányomnak is ráütött anyum a kezére és anyósom is mert odacsapott az arcukra vagy dobálózott a kajával. Jól tették. Nem is csinál ilyet többet.
2015. ápr. 23. 16:38
12/40 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek :)
Csak ugye első gyerekem és furcsa nekem az ilyen helyzet, mert az apja sem ütötte meg még soha
2015. ápr. 23. 16:41
13/40 anonim válasza:
hááát, nehéz igazságot tenni. Egy anya dolga megnevelni a gyereket és kezet csak az anya emelhet a gyerekre (mondjuk szerintem az anya se tehetné, mert nem tetlegesen nevelünk gyereket. Az ütéssel csak a gyerek sértődöttségét növeljük, vagy megalázzuk őt. Ütéstől egy gyerek sem gondolkodik el azon, hogy rossz, amit tett, csak a szidással lehet azt elérni). Viszont a nagymama se hagyhatja, hogy a fejére nőjön a gyerek. Le kellett volna tenni a gyereket és istenesen lebszni. Megütni viszont nem!
2015. ápr. 23. 16:45
14/40 anonim válasza:
Jól tette. A hisztit nem szabad engedni.
Nem megverte, csak rácsapott, ettől semmi baja nem lesz.
2015. ápr. 23. 16:46
15/40 anonim válasza:
Igaza volt,a kiskölykök ebből inkább tanulnak,mint a verbális figyelmeztetésből. Az meg,hogy sérül a lelke...no comment.
2015. ápr. 23. 16:47
16/40 anonim válasza:
Én a helyedben egy fórumon puffognék ahelyett, hogy megbeszélném vele. Ja várj, pont azt csinálod.
2015. ápr. 23. 16:52
17/40 anonim válasza:
Hát nem tudom... Lehet, hogy az én értékrendem más, de aki csak RÁCSAPNA a gyerekemre, az az életben többet nem látná sem Őt, sem engem.
Legyen az legjobb barátnő, nagymama, testvér, vagy bárki.
2015. ápr. 23. 16:59
18/40 anonim válasza:
Hát igen, a te értékrended más... Az ilyen anyáktól óvjon az ég!
2015. ápr. 23. 17:00
19/40 anonim válasza:
engem az olyantól mentsen meg az ég, aki támogatja a gyerekverést. NEM emelünk kezet se gyerekre, se idős emberre! Alap dolog. NEM verünk gyereket. Se egy csapással, se többel. Se seggre, se kézre, se fejre, sehova...
2015. ápr. 23. 17:03
20/40 anonim válasza:
Nekem is rácsaptak a kezemre kiskoromban, sőt egyszer-kétszer a fenekemre is.
Teljesen igazuk volt, jól tették! Semmi károm nem származott belőle, de megtanultam a leckét. Fizikailag nem fájt igazán, de abbamaradt a hisztirohamom.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!