Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Összezuhantam
Azt hittem, hogy boldog házasságban élek. Van egycsodálatos másfél éves kisfiúnk. Semmi jele nem volt annak, hogy bármi gondja lenne a férjemnek. Két hete, egyik napról a másikra kijelentette, hogy nem bírja tovább, úgy érzi, hogy még élnie kell, és én meg a gyerek csak korlátozzuk, és már egy ideje csak elfojtja magában az érzéseit, és csak tetteti, hogy boldog. El is költözött pár nap múlva.
Hogyan lehet ezt feldolgozni? Egyszerűen képtelen vagyok elhinni, hogy ennyire álomvilágban éltem, hogy azt hittem, boldogok vagyunk...én tényleg, igazán, őszintén az voltam vele. És most itt vagyok egyedül a kicsivel, kilátástalan az életem, nincs munkám (és amíg nem találok, tőle függünk anyagilag), minden tervem, elképzelésem ködbe foszlott egyik pillanatról a másikra. Még jobban rátesz a fájdalmamra, hogy a kicsi rettentően hiányolja az apját. Minden reggel úgy ébred, hogy kérdezi: Apa? Ha pedig itt van nálunk, és elmegy, akkor alig győzöm vígasztalni, úgy sír.
Hogyan lábaljak ki ebből? Idővel jobb lesz?
Sajnállak kérdező, el se tudom képzelni milyen lehet most.
Idővel túl lépsz majd rajta és találsz olyat aki igazán szeret.
Gondolj rá úgy mint egy lehetőségre egy valódi kapcsolatra, a hamis boldogság helyett.
Az a baj, hogy kb félóránként jön rám a sírás, és a gyerek mellett alig tudom visszafogni magam. Igazán kisírni sem volt időm magam, vagy kibeszélni. Itt találom magam ebben az új helyzetben, azt sem tudom, mihez kezdjek, és minden eddigi elveszett.
Ráadásul albérletben élünk. Nem fogom tudni fizetni egyedül, csak ha találok vmi jó munkát hamar. Férjemmel már majdnem összegyűjtöttük a lakáshitel kezdő tőkéjét..ennek a fele most nálam van, abból kihúzzuk egy ideig, de ez is egy életre elérhetetlenné vált, hogy valaha saját lakásom legyen.
Tudom, hogy ez rhadt szemét húzás volt tőle, de nem bírom feldolgozni.
Megértelek kérdező, ez a halál kicsiben, ráadásul tartanod kell magad a gyereketek miatt. Kicsúszott a lábad alól a biztos talaj, mindenki így érezne a helyedben.
Viszont - gondolj bele abban, hogy eddig hazugságban éltél, ki tudja meddig ment volna ez, ha a férjed nem lép le. Inkább így, minthogy melletted párhuzamosan nőket tartson. Ráadásul eszméletlen felelőtlen, ha biztos anyagiak hiányában egyszerűen otthagyott benneteket. Ha túl leszel az első sokkon és eltelik egy kis idő, rá fogsz találni önmagadra és ez a nagyon nehéz helyzet meg fog erősíteni. Jön majd idővel olyan, aki valóban szeret.
Azért ne fojts magadba mindent, ha rá tudok bízni a kicsit valakire, tombolj, vagy sírj, menj futni, csinálj bármit, ami egy kicsit levezeti a feszültséget, mert így belebetegszel. Kitartást, minden nappal egy kicsit könnyebb lesz.
kapd össze magad,és a gyerekre koncentrálj. apukáva egyezzetek meg h pontosan mikor jön,h a gyerek megszokhassa. menjetek pszichológushoz. ne a munkán agyalj most a gyereknek nagy törés lenne még egy bölcsőde is. ha a lakás nagy és nem tudod egyedül fizetni vegyél ki egy kis másfél szobásat.
te abban vagy hibás h nem láttad a jeleket ő meg h nem mondta el előbb h baj van. amúgy gyerek mellet is lehet szabadon élni,sztem itt nem csak a szabadságról van szó,hanem egy másik nőről
Örülj, hogy nem vettetek fel közös hitelt és az első évben lelép...
Rossz érzés, tudom. Nem tartom kizártnak, hogy idővel megbánja tettét és vissza akar menni. De addig neked lábra kell állni. Menni fog egyedül is, ne aggódj. Első a munkahelykeresés, nem számít ha nem szakmában... Tovább lehet lépni, ha lesz egy kis kezdőlökés. Ez most egy próba, ami segít önállósulni.
Sírd ki magad, a gyereket bízd rá pár órára valakire és menj el egy edzőterembe vagy szaladni, vagy valahova, ahol le tudod vezetni a feszültséget. Szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!