Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mi az, amiből nem újat...

Ti mi az, amiből nem újat vesztek a babának, kisgyereknek?

Figyelt kérdés
nyilván nem cumisüvegre gondokok,de mi az,ami mégbelefér szerintetek?
2015. ápr. 23. 13:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
45%

Használtan vettük:

-2. gyerekülès apa autòjába (bár elmindanám jobb állapotban volt mint amit ùjonnan vettünk, de elhasználtunk),

-nèhány ruha, de csak ùjszerűt veszek meg használtan, ès inkább csak ismerőstől, nem turibòl

-etetőszèk

-tricikli, bicikli

-játèkot, könyvet is vettrem már, de ez ritka, mert ált. Kapjuk őket

Csakis ùjonnan:

-mellszìvò, cumisüveg

-fehèrnemű, body

-ágynemű, lepedő

-textilpelus

2015. ápr. 23. 21:40
 22/26 anonim ***** válasza:
61%

újan vettünk: ágyat, matracot, törölközőket, pici ruhaneműket, cumisüvegeket, rágókát, textil pelenkát, hálózsákot, pelenkázó lapot, cipőket.

Minden mást a későbbiekben használtan vettünk.

2015. ápr. 24. 07:31
 23/26 anonim ***** válasza:
61%
ja bocsánat: az autósülés is új volt, ezt elfelejtettem. Előző vagyok.
2015. ápr. 24. 07:31
 24/26 anonim ***** válasza:
45%

Én textilpelenkában is különbséget tennék az alapján, hogy mire használjuk.

Büfizni, babakocsiba, kiságyba feje alá természetesen újat, de pelusozni, pelenkát turbózni még jobb is a használt.

2015. ápr. 24. 07:49
 25/26 A kérdező kommentje:
köszi szépen,nem akartam vitát-csak tájékozódtam,mert én is úgy gondolom,hogy nem kell mindenből újat venni
2015. ápr. 24. 12:52
 26/26 anonim ***** válasza:
Amiből lehetett, használtat vettünk, és kaptunk is sok mindent családon belül. Olcsóbb így, és nagyon környezetbarát.Ez is újra hasznosítás.
2015. ápr. 29. 11:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!