Ti mi az, amiből nem újat vesztek a babának, kisgyereknek?
Inkább amit mindenképp újat vettünk, veszünk:
- cumi, cumisüveg
- cipő
- légzésfigyelő (használtban nem bízok meg, hátha törött a kábel, stb.)
- ruhaneműk közül fehérnemű
- matrac az ágyába
Minden mást használtan veszünk, vettünk.
Mi használtan vettük a kiságyat (de új matracot vettünk bele), a babakocsit a testvéremék vették az ő babájuknak, és aztán odaadták, szóval azt is másodkézből használtuk.
Szintén tőlük kaptuk a légzésfigyelőt, és a sterilizálót is.
Vettünk használtan ruhákat is, illetve kaptunk ismerősöktől is. Sok újat is vettünk persze.
Újonnan vettük a cumikat, cumisüvegeket, törölközőt, kifogót, kis kádat. Hirtelen ennyi jut eszembe.
#5-ös válaszolótól kérdeztem, aki nem ad használt ruhát a gyerekére...: gondolom olyan helyen szültél, ahol vacsi zsír ruhát adtak a kórházban a gyerekre!?
Bizonyított tény, hogy a használt ruha sokkal egészségesebb mint az uj, pont a sok mosástól. Kimennek, kikopnak belőle a színező és egyéb anyagok. Alap, hogy pl ujszülöttre nem jó túl színes ruhát adni, mert attól lesz kiütéses nem a használttól! :)
Szerintem így ismeretlenül nincs semmi jogod, hogy engem sértegess.
Én sem vagyok olyan primitív, hogy bárkinek is beszóljak amiatt mert használt ruhát ad a gyermekére.
Kérlek legyél te is ennyire intelligens.
Használtan: ruha, kiságy, babakocsi. (barátnőtől)
Új: kiskád, lázmérő, textilpelenkák, fürdőlepedők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!