Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ti mi az, amiből nem újat...

Ti mi az, amiből nem újat vesztek a babának, kisgyereknek?

Figyelt kérdés
nyilván nem cumisüvegre gondokok,de mi az,ami mégbelefér szerintetek?
2015. ápr. 23. 13:45
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
68%
Mindenből újat vettünk.
2015. ápr. 23. 13:48
 2/26 anonim ***** válasza:
78%
Mi is újat vettünk mindenből. Ami szerintem belefér pl a kiságy (persze új matraccal), cumisüveg sterilizáló, pelenkázó.
2015. ápr. 23. 13:50
 3/26 anonim ***** válasza:
75%

Mi amit kaptunk elfogadtunk, habár sokminden nem volt.

Kaptunk járókát, pár ruhát, játszószönyeget, ugrálózebrát, pár csörgöt, bölcsö.

Amit mindenképpen újonnan vennék megint(2 gyerekem van több nem lesz), az a kiságy és a baba bútor. Mi egy nagyon jóminöségü bútorcsaládot vettünk. A kiságynak a rácsai levehetöek és 140cm hosszú. A hozzá illö szekrény és komod és könyvesszekrény szuper minöségü, majd felnöttként cseréljük csak le nekik, ehhez a bútor családhoz lehet kapni nagyobb ágyat vagy emletes ágyat, azt kapják majd ha nagyobbak lesznek.

2015. ápr. 23. 13:52
 4/26 anonim ***** válasza:
70%

Ruhákból szinte csak használtat vettünk. Semmi bajuk nincs, nagyon gyorsan, akár 1 hét alatt kinőtt egyet. Játékot is vettünk használtan, csak lefertőtlenítve adtam oda neki. Itt megjegyezném, hogy attól mert valami vadiúj, ugyanúgy járok el vele, tehát azt sem kapja meg simán a gyerek)

Babakocsiból drágát vettünk használtan. Mert tényleg jót akartunk. Tökéletesen meg is vagyok elégedve vele. Pici cipőt is vettem használtan, de csak míg nem jár, mert ott fontos, hogy az ő lábformájára"alakuljon" a cipő. De pl rágóka játékot biztosan csak újonnan adnék neki, pedig azok is elsterizálhatóak, de valahogy nem.

Egyszerűbb felsorolni miből kell új! :) Cumisüveg mellszívó, textilpelus, cumi, rágóka! Nem is jut más eszembe! :)

2015. ápr. 23. 13:53
 5/26 anonim ***** válasza:
27%

Mindenből újat vettünk, valamiből olcsóbb kategóriásat valamiből adtunk a minőségre és a drágábbat.

Használtan maximum, babakocsi és a kiságy, hinta etetőszék ami belefér.

Használt ruhát csecsemőre biztos, hogy nem adnék. Ki tudja ki hordta előtte, és hiába mosom ki attól a helyzet nem változik.

Egy pici baba bőre még nagyon érzékeny.

Ismerősök körében nagyon megválogattuk, hogy kitől fogadtunk el ruhát.

2015. ápr. 23. 14:04
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Utolsó! A boltban meg kitudja, hogy kit taperolta össze! :)

Én is mindenből újat vettem, de nem lesz egy babának semmi baja használt ruhától, gondolom mosógép és vasaló van mindenhol....

2015. ápr. 23. 14:20
 7/26 anonim ***** válasza:
61%
Én is használt ruhákat vettem. Sok ruhácskán még a cetli is rajta volt. A környezetem nagy része is így volt. Játékból is volt, amit használtan vettem. Szerencsések voltunk, mert sok mindent kaptunk is. Utolsó: és azokat a ruhákat, amiket boltban veszel, azokról tudod, hogy milyen körülmények között tárolták őket? Esetleg a raktárban nem mászkált rajta patkány vagy akármi? Semmivel sem különbek azok, mint amiket esetleg a Hádában vásárolsz vagy csere-bere oldalakról.
2015. ápr. 23. 14:21
 8/26 anonim ***** válasza:
0%

Ruhák, kiságy, mellszívó (a cumisüveg is belefér simán), mosható pelenka.

Vannak/voltak használt játékai (akár használtan vett, akár enyém volt valamikor).

Most már a babakocsit sem újonnan venném, illetve a hordozót sem.

2015. ápr. 23. 14:24
 9/26 anonim ***** válasza:
16%

Mindenki másképp gondolja. Én a saját véleményem írtam le.

Amúgy persze össze taperolhatják, de nem hordta előtte senki.

Én magamnak sem vásárolok használt ruhát, ez távol áll tőlem. így evidens volt, hogy a gyerekemnek se veszek.

Az, hogy közeli ismerősöktől kaptunk az megint más mert ismerem őket, tudom milyen élet színvonalon élnek.

De mint mondottam ezt mindenki maga dönti el.

2015. ápr. 23. 14:32
 10/26 anonim ***** válasza:
83%
Éppen a közeli ismerős kisgyereke is ugyanúgy nyakigfossa magát a szép ruhácskájában, körülményektől függetlenül.
2015. ápr. 23. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!