Miért csinálja ezt a fiam? Nem akar oviba menni.
Középsős, mindig szeretett oviba járni. De pár napja nem akar. A hét elején nagy hiszti volt, hogy ő beteg, és betegen nem lehet oviba menni. Semmi baja, persze. Nagy nehezen kiszedtem belőle, hogy összeveszett a barátnőjével. Mondtam neki, hogy menjen oda hozzá, simogassa meg, hívja játszani, majd megbékél. Mondta, hogy minden hiába, már próbálta. Persze aznap mégis kibékültek. Ennek ellenére másnap reggel megint kezdte a hisztit, ő beteg, nem megy oviba. Kérdeztem, hogy bántotta-e valaki, de állítja, hogy nem, csak ő beteg.
Fél órás hiszti volt, alig tudtam betenni a kocsiba. Hétvégén is felkel magától hajnalban, szóval a korán kelés sem probléma. Eddig nem volt ilyen, már teljesen tanácstalan vagyok. Az óvó nénit is kérdeztem, de azt mondta, hogy nem történt semmi vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!