5-6 éves gyermekeddel hogy telik a délután?
Fél öt körül ért haza vele a feleségem, én is akkor érkeztem, és átöltözve kinn kertészkedtem. Kint maradt velem (5 és fél éves és fiú), hogy anya nyugodtan főzhesse a vacsorát. Először a macskával játszott vagy 10 percet. Aztán egy kis dömperrel földet szállított a hátsókertből a ház előtti rózsakertbe - vagy 8 kör. Aztán, amikor a fákat locsoltam, a kitányérozott fa körül összegyűlt vízbe dobált diónyi földgöröngyöket, és nézte, hogyan nedvesednek át, és olvadnak szét. Egy kis fadarabbal is kevergette. Később a tulipánokat locsoltuk meg együtt, ő a saját kis-locsolójával. Aztán gyűjtött pát lehullott gubacsot, és a szalonnasütőnél azt jatszotta, mintha autók lennének, és összeütközve darabokra hullanának. Majd futkároztunk, bújócskáztunk a kertben. Hintázás közben jött rá a kakálás, akkor becsekkoltunk a házba. Kakálás után a Nagyit üdvözölte, és csicsergett vele pár percet, majd megfürdettem.
Aztán felment a szobájába és kisautóztünk Matchboxokkal. Amikor lementem segíteni teríteni, akkor kérte, hogy számítógépes játékkal még öt percet játszana vacsoráig.
Megengedtem. Vacsora után még a "Vízcseppmester" c. rajzfimet megnézte, és az anyjával elvonult aludni.
5,5 éves fiam van
heti két úszás nap van,ez fix.hétfő,szerda,péntekből két nap,attól függ.én nem dolgozok minden nap,mert 12 órázom,éjszakázom is.a nappalost kivéve én megyek érte az oviba négy órakor.ha éjszakás vagyok aznap,akkor nem megyünk sehova,max bolt,ha nem volt időm napközben,vagy kell valami,jövünk haza.kicsit játszunk,aztán én készülődök,17.45-kor indulok dolgozni.éjszakás után vagy pihenőnapon szintén négykor megyek érte.ha úszás nap van,jövünk haza,fél hatig játék,akkor indulunk,fél nyolckor hazaérünk,gyors zuhany,vacsora,fogmosás,mese és fél kilencre már alszik.ha nincs úszás nap,akkor vagy átmegyünk a barátjához,vagy ők jönnek, hozzánk,akkor fél nyolcig játék,akkor jövünk haza,vagy akkor mennek el.utána fürdés,mese,fogmosás,alvás.ha nappalos vagyok,akkor az apja hozza el,én negyed nyolcra érek haza este.akkor csak egy óránk van együtt.hétvégén mindig van valami program.múlt héten vasárnap bábszínházban voltunk,előtte moziban,jövő héten céges családi napra megyünk,május elején meg négy napra elutazunk Egerbe Tesómmal és a vele egykorú Uncsitesóval.
Amikor már jó idő van,sokat biciklizünk,a közelben van egy erdő,oda szoktunk kimenni,ott van egy nagyon jó játszótér is,de a közeli játszótérre is szoktunk menni.Nagyon szeret csavarogni,de a legjobban a barátjával szeret lenni.
Oké mindent értek. Bár nem, nem mindent, mert azt nem értem, hogy egy KÉRDÉST hogy lehet lepontozni. Viszont ezen sem csodáékozom, ismerve a gyk látogatóinak különböző fajtáit.
Azért azt vicces elképzelni, hogy egy 150 centis felnőtt nő mondjuk gyerekülésben utazik vagy pláne abban vezet. Biztos biztonságos, de azért vicces is. Merthogy az ő 150 centije pont ugyanolyan, mint egy gyerek 150 centije.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!