Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyen drágák ezek a...

Miért ilyen drágák ezek a könyvek?

Figyelt kérdés

Ajándékba szeretnék venni Bartos Erikától Anna Peti Gergő könyveket. Mindenhol azt látom, hogy nem rendelhető, de aukciós oldalakon lehet kapni 4.000-6.000 Ft-ért.

Mi van???

2015. ápr. 7. 21:09
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Énazt olvastam, hogy már nem lehet kapni, gondolom akinek maradt azért adja ennyiért.
2015. ápr. 7. 21:10
 2/8 A kérdező kommentje:

Azért ez nagyon durva!

Nekünk van több könyvünk is, volt amelyiket 1500 Ft-ért vettük, de akció nélkül is 3000 volt, ha jól emlékszem.

Most meg szinte a duplája, használtan!

2015. ápr. 7. 21:20
 3/8 anonim ***** válasza:
Tényleg ennyi használtan. Nekem szerencsém volt, tudtam még venni hármat néhány hete újonnan boltban 3e-ért.
2015. ápr. 7. 21:34
 4/8 A kérdező kommentje:

Hol tudtál venni?

A kisfiúnak már van 1 APG könyve, tőlünk kapta, imádja. Ezért szeretnék neki venni legalább még 1 könyvet.

2015. ápr. 7. 21:38
 5/8 anonim ***** válasza:

Én úgy tudom, hogy kiadót fog váltani B.E. és ezért nem ad több könyvet piacra az Alexandra. Használtan valóban ennyiért forognak a könyvek most, érdemes várni néhány (talán 2-3 hónapot) míg az új könyvek megjelennek normál áron. Addig könyvtárból is ki lehet kölcsönözni.

Biztosan ki fogja adni a könyveit B.E.-ekkora bevételtől ő sem akar elesni....

2015. ápr. 8. 09:52
 6/8 anonim ***** válasza:
Ez a Móricz közelében volt, egy könyvesbolt-kávézóban. De szerintem már az utolsó 3 könyvet hoztam el, legalábbis múltkor mikor arra jártam, már nem volt egy darab sem. Egyébként én is azt olvastam valahol, hogy újból ki fogják adni őket, nem tudom ez mennyire igaz, de hátha.
2015. ápr. 9. 06:48
 7/8 A kérdező kommentje:

Valószínűleg veszek neki másik könyvet, mert nem ér rá. Ők külföldön laknak, most jönnek haza 1 hétre, muszáj most beszereznem.

A kiadóváltást nem értem. A Bogyó és Babócát akkor miért lehet kapni? Meg a verses könyvei is kaphatóak.

Köszi a helyet, nem fővárosiak vagyunk. :(

2015. ápr. 9. 09:28
 8/8 Robag73 válasza:
Na most már 20.000ft egy ilyen könyv.
2020. febr. 2. 09:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!