Amerikai egyetemen mennyire drágák a könyvek?
Figyelt kérdés
Eddig ùgy volt, hogy ausztráliában fogok egyetemet vègezni, de utàna jàrtam ès kiderült, hogy amerikában olcsobb. De valahol azt halottam, hogy ott könyvet is pluszban kell venni ami egy átlagos kocsi àrát is meghaladja. Ez mennyire igaz?2014. szept. 5. 12:50
1/5 szabina555 válasza:
szerintem ha a több tízezer dolláros tandíjat ki tudod fizetni, akkor a könyvek megvétele nem okozhat problémát.
és biztos ott is megy az h.felsőbbévestől megveszed olcsóbban, stb.
2/5 anonim válasza:
Egy nagyon erős amerikai egyetem évente 50-60.000$-ba kerül. (Sokkal drágább, mint Ausztriában). Ebből mondjuk 35-45.000$ a tandíj, 10-12.000$ a lakhatás. Még kb 5.000$ biztosítás, szórakozás és könyvek. Tehát a könyvek ára elhanyagolható.
3/5 A kérdező kommentje:
Félre értettél, nem Ausztriába jártam volna egyetemre hanem Ausztráliába. És utána néztem már és Amerikába olcsób az a course amit tanulni szeretnék mint Ausztráliában.
De azért kössz a választ.
2014. szept. 6. 13:42
4/5 anonim válasza:
Félreírtam. De Ausztrália is sokkal olcsóbb, mint az USA, ami a felsőoktatást illeti. Nem értem hogy találtál olyan egyetemet, ami olcsóbb.
5/5 A kérdező kommentje:
Hát itt Ausztráliába (jelenleg is itt tanulok, középsuliban) akinek nincsen permanent resident visa-ja annak minden sokkal többe kerül az egyeemen és a középsuliba is. Amerikába ez nem tudom, hogy működik de valami oknál fogva apám oldaláról van zöldkártyám amivel bármeddig tartőzkodhatok/tanulhatok/dolgozhatok amerikába.
2014. szept. 7. 01:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!