Szerintetek drágák ezek a romantikus könyvek? Megvennétek?
Nagyon szeretek olvasni, a könyveimre nagyon vigyázok. Nagyon sok van, így szelektáltam és csak a nagy kedvencek maradtak, a többit felraktam aukciós oldalra, 300ft-ért, egyszer olvasott könyvek, szépek, nem gyűröttek, és mégcsak érdeklődöm sem volt:(
Ennyire nem akarnak olvasni az emberek,van ennyire nincs rá pénz???
(Margaret Moore, Gayle Callen stb..)
Ennyire nincs rá pénz.
Nem tudom, eredetileg mennyiért vetted, de én legfeljebb olyan ritkaságért adnék ki 3000 Ft-ot, amit már évek óta keresek, és tuti, hogy nem lesz új kiadás; esetleg olyan szépirodalmi könyv, amit boltban jó esetben 7-8000-ért kapok meg.
Antikvárban, ha új kinézetű is, egyébként 2000 Ft-nál többet nem adok ki könyvért, hiába szeretek olvasni. Inkább keresek mást, ami talán megcincáltabb, de 1000-ért is odaadják.
Nem 3000, 300 ft:):)
Új áruk 5-6-800 ft között volt
Upsz! Jogos - félreolvastam. Bocsánat! :$
Hát, akkor csak nincs szerencséd. :)
Mondjuk most utánaolvastam, miféle regények ezek, és így ránézésre azt mondanám, "kimentek a divatból". Szépirodalmároknak ez kevés, hobbiolvasóknak meg nem elég modern, és azt is mondhatnám, bár ez talán sértő, hogy akinek meg igénye lenne rá, az inkább megnéz egy szappanoperát a tévében.
én már csak olyan könyvet veszek meg, amit nagyon rég keresek és végre rátalálok ... vagy ami teljesen kihagyhatatlan...
Amit egyszer-kétszer olvasnék csak, azt inkább letöltöm és e-bookként olvasom.
Egyelőre ez elektronikus könyvtáram még nem haladja meg nyomatott könyveim számát. Még csak 1 éve használom ezt a módszert, de már így is látszik, hogy a jövőben sokszorosa lesz ez elektronikus könyvem a hagyományosnak.
Természetesen hiányoznak a lapok, a papír érintése, illata... de ha ingyen van, akkor inkább az elektronikus formát választja az emberek nagy többsége...
Mint ahogy a moziban sem néz meg mindenki minden filmet, csak ami legjobban érdekli.. a többinél meg beéri a gépen történő megnézéssel.
Szóval.. nem tartom drágának, de már a könyvvásárlás is háttérbe szorul lassan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!