Szed küzületek vki feszültség oldásra, idegességre vitamint vagy orvosságot? Milyent?
Én bizony beveszek időnként egy fél Frontin tablattát is.Nekem a sima Magnebé,nem segít.Igaz nekem haláleset történt a családban ami nem javított a közérzetemen,és nekem már 2 gyerkőcöm van,tehát dupla gond.Orvos írta fel,de nem szedem rendszeresen,de vannak hetek amikor minden nap kell,mert sokat szorongok,feszült és fáradt vagyok.Hajlamos vagyok a pánikbetegségre is,de egyenlőre tudom kezelni.Nekem sajna a citromfű tea nem segítene.
Ha nem javul a helyzeted a Mg-b6-tól minenképp beszélj legalább a háziorvossal,mert a tartós szorongás,feszültség sok betegségnek a kiváltó oka.Pl.hátfájás,reuma panaszok,gyomor nyombél,fekély,vastagbél irritációs gyulladása,szapora szívverés,ritmuszavar stb.....
Nem szégyen orvosi segítséget kérni,ha bajban vagy.Jobbulást kívánok!
A vitaminszedés szerintem nem minősül a klasszikus értelemben "bogyó szedésnek". Én is szedek, bár nem a magneb-t, mert attól állandóan ettem. Kalcium, magnézium, cink kombinációban+ béres vas-at szedek. Szerintem nem muszáj vérvétel a vas előtt, mert ha már nem szoptatsz, akkor elvileg már menstruálsz, és akkor amúgy is ajánlott a vas!
Jobbulást!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!