Újabban nagyon türelmetlen vagyok a gyermekemmel. Sok a feszültség bennem, körülöttem, de mindig is tudtam ezt kezelni, imádom a gyermekemet. Mit tegyek?
van egy homeos "forró drót", itt homeos szakemberek ülnek és segítenek Neked, hogy milyen szert szedj. Elmondod nekik a problémád és ők a legmegfelelőbbet fogják ajánlani!
0670/37-60-606, H-P 9-17-ig hívható.
Sok sikert!!!
Szia.
Én is így érzem magam mostanában. Régen a türelem szobra voltam:) hisz mindenki mondogatta engem nem lehet kihozni a sodromból. Már két éves elmult a kislányom és egyre inkább azt veszem észre már nem vagyok a régi. Ideges, ingerlékeny lettem, és egyre nehezebben élem meg a napokat, már aludni sem tudok. Nekem a páromon kívül senki nem segít a gyereknevelésben, mindent magunk oldunk meg mert a nagyikra nem számíthatunk, sajnos. És mivel minden napom egyforma már nagyon kezdek elfásulni. Kipróbálom a magne B6-ot hátha segít valamit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!