Szed küzületek vki feszültség oldásra, idegességre
vitamint vagy orvosságot? Milyent?
Szia! Ne haragudj hogy megkérdem, de neked is babád van? Ettől vagy Te is fáradt? Mert én is fel akartam tenni ezt a kérdést, kíváncsian várom a válaszokat.
2010. febr. 18. 13:53
max. citromfű teát igyál!
2010. febr. 18. 13:56
3/17 A kérdező kommentje:
Igen,van egy másfél éves ksifiam.Szoval nem szoptatom már,és gondoltam valaki tanácsot tudna adni a témában.Kéne valami vitamin vagy nemtudom.Éjjel rosszul alszok nagyon.Nehezen alszom el nappal fáradt vagyok,kimerült...
Magne b6, nekem a második terhességem ad okot a feszültségre a kétéves gyerekem mellett:D ez teljesen jó ez a vitamin, mosolygok azon is, ha odapisil a kanapéra, vagy ha éppen szanaszétdobálta a konyhaedényeimet:D Abszolute meg vagyok ismét nyugodva, csak ajánlani tudom, napi 3*2-t szedek. Kicserélték az egész családot, mióta én is lenyugodtam.
2010. febr. 18. 14:30
A magnéziumhiány okozta fáradtságra a magne b6, a vashiány okozta fáradtségra pedig a vastabletta. Ezek valóban csodákra képesek, sokszor nem is tudjuk hogy a vashiány okozza a fáradtságot, kimerültséget.
2010. febr. 18. 14:34
6/17 A kérdező kommentje:
14:30-as neked magnézium hiányod volt amikor elkezdted szedni?Vas hiány a vérképböl mutathato ki?Mert talán ez végett nem szeretnék vérvételre menni:S
Köszi a válaszokat
Nem volt semmilyen hiányom, legalábbis nem tudok róla, teljesen egészségsen táplálkozuk és a vérképeim is tökéletesek. A dokimnak mondtam, hogy néha tiszta dili vagyok, és feszült, ő mondta, hogy szedjem a magne B6-ot. Emiatt nem kell vérvételre menned, ez csak vitamin, rontani nem ront az egészségi állapotodon és függő sem leszel, próbáld ki nyugodtan :)
2010. febr. 18. 15:57
8/17 A kérdező kommentje:
Miért kell mindjárt bogyó után nyúlni, ha nincs jó kedve az embernek, vagy nem jól alszik?
Én sem alszom jól, van egy másfél éves lányom, 39 hetes terhes vagyok, a lányom mindig is rossz alvó volt, sosem alszom 4-5 óránál többet, egész nap futok utána, mégsem jut eszembe, hogy bogyókat szedjek...
Amúgy én is inkább a citromfűteát javasolnám, de előtte akkor egy vérvételt legalább!!
2010. febr. 18. 20:23
10/17 A kérdező kommentje:
Csodálkoztam is volna ha nem szol be valaki:).
Egész nap fáradtnak és türelmetlennek érzem magam,allig alszom éjjel, a kicsi miatt is és én sem birok.Miért lenne baj az ha vitamint szednék??????????????
Kapcsolódó kérdések: