2,5 éves gyerek első biciklijének mit ajánlanátok? Dechatlon Btwin 12' (12990- ) fékkel vagy futobicigli.hu ról fék nélküli? (9990) Kinek mi vált be?
Jó ez is az is, attól függ, hogy a gyereknek mi tetszik jobban. Próbáljátok ki például a Decathlonban, hogy bringázni szeretne jobban, vagy futóbicajjal menni. Meg hogy milyen helyen laktok, melyiket lehet jobban használni. Nálunk fő út forgalmas, a járda meg elég rossz, így a pótkerekes kis kerékpár elég nehezen megy el. Inkább futóbringával mentek.
Van olyan gyerek, aki nem szeret futóbringázni, inkább teker...
2,5 évesen azért annyira nincs későn :)
Mi futóbiciklivel folytattuk a motor után (2-2,5 évesen), utána jött a pedálos 16-os pótkerék nélküli, 4 évesen. Szóval én a futóbringára szavaznék. Naponta rengeteget használjuk, de mi családi házas övezetben lakunk, van lehetőség biciklizni.
2 éves fiamnak most vettünk futót a futobicikli.hu-ról. Nagyon jól tud vele közlekedni, nekünk is nagyon tetszik. (mellesleg szerintem nagyon jó áron van)
Kisfiam 100cm, szerintem jó ideig fogja még használni.
A minap beszéltük, hogy szerintünk 4 éves kora előtt biztos nem kap biciklit. (vagy legalábbis addig amíg ezt a futót ki nem növi)
Köszönöm a válaszokat. Az utolsó előtti hozzászólótól kérdezném, hogy most mennyi idős a gyerkőc csak mert említette hogy 2,5 évesen kapta a futót és most húsvétra a rendeset?
Igazából párom már nagyon szeretne biciklit venni neki, kb 1 hónapja elmentünk vele a decathlonba és inkább a futón tepert a kis biciklire nem nagyon akart ráülni, de párom azt nem akarta megvenni mondván felesleges a mi időnkben nekünk sem volt ilyen. Ezt leszámítva meg igazi vad motoros másfél éves kora óta :-)
3 kerekünk is volt karácsonyra kapta a nagyszülőktől másfél évesen de az hidegen hagyja max beleül mint egy kis király és elvárná hogy tolnánk pedált nagyon nem akarja hajtani... És ez nem változott az elmúlt 1 évben. Mondjuk eléggé robusztus darab (little takes) nem az a kis könnyű pille tricikli. Attól tartok hogy a sima biciklire sem érett a pedálozás miatt...
Viszont az is lehet hogy a futóbiciklit abból a szempontból későn kapná, hogy 1-2 hónap és utána már a simával is mehetne kb. szülinapján...
Egy csomó minden nem volt a mi időnkben, mégis jó dolog.
Szerintem vegyetek mindkettőből használtat, és úgy lesz ez is, az is. Igazából mindkettő jó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!