Wow játékokat ismeri vki? Milyen minőségű? Szereti a gyerek?
hm... Ez akkor gondolom provokáló kérdés..
Ha nem akkor, bocs, én erre gondoltam [link]
Én csak láttam, illetve ajándékba vettem, szerintem kifejezetten igényes és jó minőségű a műanyag játékok között! Ajánlom, vegyél bátran
Első: :))))))
Van ilyen gyerekjáték márka :) arról kérdez a kérdező.
Nagyon jó minőség, szereti a fiam.
Nagyon ajánlom a szelektív hulladékgyűjtőt ezzel nagyon sokáig elvolt már kb 1,5 évesen is.
De túl sok félét ne vegyél belőle, mert azt látom, hogy egyre inkább a valósabb kinézetű játék az igazi pl matchbox már 2,5 évesen is nagyon nagy siker és abból pl rendőr autó, mentő vagy bármilyen más autó, ami igaz nem csinál semmit csak gurul :) de mégis nagyon jól elvan vele.
Szóval megéri megvenni a wow márkát, de fölösleges mindet, nagy készletet behalmozni belőle, érdemes ami valamit csinál, pl amit belinkeltem, mert az jól leköti a gyereket.
De jópofa az arató gép is, nekünk olyanunk nincs, de aranyosnak tűnik. Szóval inkább a drágább kategóriát ajánlom mert azok csinálnak is valamit nemcsak hangot ad ha gurul, de az is jó amúgy, olyanunk is van belőle. Egyiknek sincs semmi baja pedig strapálva van rendesen.
Nekem a kicsinek március elején volt az 1 szülinapja a nagyom meg nyáron lesz 3, de én is csak most figyeltem fel erre a márkára és ezt jeleztem a nagyszülők ill keresztszülők felé. Így megkaptuk a keresztszülőktől a brendonos 3barabos farmer szettet (traktor, q vad, szekér) a nagyszülőktől a 3dbos pancsi szettet (jacht, tengeralattjáró, mentőcsónak), ill a nagyszülők a nagynak is hoztak hogy ne érezze magát csalva ajándék nélkül; az autómentős szettet. Hát utóbbi a legjobb, de egyébként mindegyiket nagyon szereti mind a 2.
Húsvétra is vettek már a nagyszülők egyikük az építős szettet (úthenger, markoló) másikuk a rendőr szettet (repülő, járőr autó) fogja kapni, de lényegében ez csak részlet kérdés, mert a játékok közösek.
Mechboxról az a véleményem hogy igen nagyon jó játék, a fém autókra 3 éves kor előtt is bőven rákattannak a gyerekek, viszont én már bánom hogy párom ideje korán el kezdte adagolni a nagynak és ez által a kicsi is érintkezik velük. Nem hiába találták ki hogy 3 év alatt ne...
A gyerekek nagyon szeretik nálunk is mindkettő oda van az élethű darabokért főleg ha lehet nyitni csukni, de pl.: a mentőautónak is kivehető a lámpája, elveszik lenyelik..stb Szóval szerintem felesleges korán elhalmozni őket mindennek meg van a maga ideje.
WOW szerintem jobb játék mint a Fisher price little people. Bár ebből is van egy fajta nekünk a dömperes azt is szeretik - de több little people -st biztosan nem fogunk venni. Wowból én is szemezek a nagyobbakkal, viszont a kukásautóval annyi a bajom, hogy nem hasonlít az igazi magyarra - amiért a fiam oda van... Mentős tetszik, de mentőt párom hozott siku mechboxból már a nagynak karira így az is kilőve. Kombájnt még csak használtan láttam, ill ment helikopterről hallottam még de azt sem láttam élőben sehol...
én írtam az előző hosszút is :-D
Visszatérve a minőségi kérdésre, tényleg jó strapabíróak, nem kell beléjük elem (ezzel szemben a little people jármű elemes, bár anélkül is üzemel némán - és hosszú távon idegesítő dallamot játszik a dömperünk). A wowosok elem nélkül adnak élethű hangot pl.: szekér úgy kattog, vagy autómentő úgy zajong ha tolják mint egy igazi.
Már sokszor estek le a kőre is és semmi bajuk nem lett a wowos járműveknek, viszont a festék kopás már előjött 1-2 bábun , mivel a fogzó kicsi a játékon felül élvezettel rágókaként is hasznosítja őket :-D
Vedd meg nyugodtan. Az egyik legjobb minőségü műanyag játékok egyike.
Nálunk 4 gyerek végig tudott vele játszani és csak a festék kopott kicsit meg rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!