Aki használt már paranit tetúírtó sampont, mennyit kell belőle a gyerek fejére tenni?
Figyelt kérdés
Kislányom ovis,és sajnos össze szedett egy tetűt,legalábbis remélem,hogy csak egyet,mert annyit találtam,viszont serkét már kb 10-et.Tegnap megmostam neki,de nem tudtam,hogy mennyit kell rá tenni,és nem habzott,mikor bevizeztem,ezért ma megint megismételtük,mert ma is találtam benne 2 serkét,ami szerintem még élt.Ma már annyit tettem rá,hogy úgy nézett ki a haja,minta vizes lett volna,aztán mikor mostam habzott is jól.Ettől a sampontól ugye a serkék nem esnek le?Azt utána még le kell húzni a hajról,ha még lenne ugye?2015. márc. 29. 00:13
1/1 anonim válasza:
Írtam privit. A 14 èves anyukàja vagyok.
Nem esnek le a serkèk, azokat neked kell egyesèvel lehúznod a hajszàlakról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!