Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Hogyan kell tisztaba tenni...

Hogyan kell tisztaba tenni egy gyereket, egy kisfiut?

Figyelt kérdés
2015. márc. 27. 19:12
 1/8 anonim ***** válasza:

https://www.youtube.com/watch?v=it2rVAK7ZKA

Végülis csak 2 másodperce belt...

2015. márc. 27. 19:15
 2/8 anonim ***** válasza:
Szóval 2 másodpercbe telt
2015. márc. 27. 19:15
 3/8 anonim ***** válasza:

Hát elég hülye videó.

Pl én összehajtom a pelust, mielőtt kivenném a baba alól, és így törlöm le a kakit (hogy alatta van kettéhajtva). Így nem lesz tiszta szaros a textilpelenka alatta, meg esetleg a ruhája, ameddig fészkelődik...

Sose emelem az arcom elé, és szagolok bele. Ha szaga van, azt megérezni enélkül is.

A kémezés, és becsomagolás nem volt benne...

2015. márc. 27. 19:51
 4/8 anonim ***** válasza:
A kukacát mindig lefelé hajtva:)
2015. márc. 27. 20:25
 5/8 anonim ***** válasza:
mindig lefelé hajtva...én meg ugy tudtam, hogy alul korbe torolni...pláne ha nyakig kakis
2015. márc. 27. 21:05
 6/8 anonim ***** válasza:

A videó szerintem kicsit túlkomplikálja ezt a dolgot! :) Bevallom őszintén, már 2 fiam van, a kicsi még "aktív" pelusos, de én sose törölgettem fertőtlenítővel a pelenkázót...

Nálam ennyi a peluscsere: tépőzár ki, lábak fel, a "nagyját" letörlöm a pelussal, utána popsitörlővel tisztára. Ha piros bekenem, ha nem piros nem kenem. Utána kihúzom a feneke alól, azzal a mozdulattal össze is hajtom a használt pelust. A tisztát a feneke alá teszem, kukac lefele, tépőzár be. Fodroka megigazítom, hogy kgfele álljanak. Kész! :D

2015. márc. 27. 21:39
 7/8 anonim ***** válasza:

én is mint utoló, annyi különbséggel hogy külön figyelek a zacsi alatti részre, mert ot hajlamos gombásodni

valamint a pelenka hajtásélt hátra teszem, hogy ne a zacsira, kukira menjen a "termés"

a kukinál "puffosra" hagyom a pelust, hogy levegőzhessen valamennyire

(és mivel az én babám érzékenybőrű és eddig minden törlőkendő kimarta a fenekét, mindig lemosom minden peluscserénél. nem vetkőztetem, csak mellkasig felhúzom a ruháját.végén kenem gyógyszertári krémmel, mert semmi más nem gyógyította soha meg)

2015. márc. 27. 23:25
 8/8 anonim ***** válasza:

alapbol a nedves torlokendok nem jok, egyre tobb bajt okoznak.

én vattakorongra spriccelek vizet (van egy kulon kis flakon, ami pont erre a célra van, de mivel 2-3 hetente megvenni hulyeség lenne, ezért utántoltom, viz, kecsketejes hidratálo és mandulaolaj keverékkel, [link] )

2015. márc. 28. 07:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!