Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért visz valaki egy 3 éves...

Miért visz valaki egy 3 éves gyereket könyvtárba szerintetek? Hogy felvágjon mások előtt, hogy milyen művelt a gyereke?

Figyelt kérdés
2015. márc. 13. 06:04
1 2 3 4 5
 1/41 anonim ***** válasza:
88%
talán azért, mert egy ekkora gyereket már érdeklik a könyvek.
2015. márc. 13. 06:05
 2/41 A kérdező kommentje:

Persze, sőt, olvassa őket.

Most komolyan.... Egy ekkora gyereket a játszótér, hangos-zörgős játékok érdekelnek.

2015. márc. 13. 06:08
 3/41 anonim ***** válasza:
94%
Talán mese könyvet nézegetnek.Miért olyan furcsa ez? Van olyan könyvtár ahol pl. játszó sarok is van, gondolom amíg anyuka könyvet keres.
2015. márc. 13. 06:17
 4/41 anonim ***** válasza:
91%
Több oka is lehet. Pl nem tudja hová tenni, de szeretne kivenni magának könyvet vagy visszavinni,én már pár honaposan is vittem emiatt a fiamat. Ő aludt a babakocsiban, én meg válogattam. Később azért is vittük, mert nálunk a könyvtárban van babaklub minden hónapban. De azért is viheti, hogy válasszon a gyerek könyvet, amiből az esti mesét szeretné, ha a szülei olvasnák neki. Meg még ezer egy oka lehet.
2015. márc. 13. 06:19
 5/41 anonim ***** válasza:
92%
Nos, én pár hetes korától vittem. Amíg nagyon kicsi volt azért, mert nem tudtam másra hagyni. Amikor nagyobb volt azért, hogy válasszon magának könyvet, ismerkedjen a kornyezettel, meg tanulja, hogyan kell viselkedni a könyvtárban. Pontosan miért is probléma ez?
2015. márc. 13. 06:29
 6/41 anonim ***** válasza:
54%
6 éves korom óta járok könyvtárba...
2015. márc. 13. 06:32
 7/41 anonim ***** válasza:
91%

Hangos-zörgős játék? És este nem lehet neki esetleg felolvasni? Nem lehet, hogy nem tudja bízni senkire, vagy nem is akarja arra a 10 percre?

Persze az is lehet, hogy direkt azért, hogy téged idegesítsen, meg hogy legyen mit kérdezned.

Egyébként a könyvtárban viszonylag kevés káros tényező van, még egy 3 éves is nagy valószínűséggel élve, minden komolyabb trauma nélkül fog onnan kijönni.

2015. márc. 13. 06:34
 8/41 anonim ***** válasza:
80%

Mi is jártunk/járunk, már 2 éves kora óta. Hogy miért?

A gyerekkönyvtárba ingyenesen beiratkozhat, alkalmanként 6 könyvet is ki lehet kölcsönözni az igen gazdag választékból. Ami azért is érdekes, mert nem mindenki teheti meg, hogy havonta ennyi könyvet vegyen.

A fiam imádja a könyveket, sosem unja, mindig van sláger, most pl. Bogyó és Babóca. Nagy bajban lennék, ha meg kéne vennem, mert darabja 2000 ft, és kb. 20 rész jelent meg eddig.

Imád válogatni.

Itt is van időnként foglalkozás, 3 éves korig kerekítőre jártunk.

Ez is egy program a gyereknek.

2015. márc. 13. 06:36
 9/41 anonim ***** válasza:
84%
láttál te már ekkora gyereket? Milyen zörgős játék???? Ennél kisebbek is élvezik a könyveket.
2015. márc. 13. 06:36
 10/41 A kérdező kommentje:
Ez kifejezetten gyerekkönyvtár, nem az anyuka vesz ki magának könyvet.
2015. márc. 13. 06:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!