Ovis korú gyermeked eszik párizsit? Ha igen, milyen gyakran?
Mi kéthavonta egyszer eszünk, mert megkívánjuk, és kész! Minőségit veszünk, ha ettől halunk meg, ám legyen! :)
A kislányom is eszik ilyenkor.
Köszi a válaszokat, Számomra mindegyik hasznos volt, mentek a zöld kezek😊.
Azt hittem én vagyok csak, aki ha nagy ritkán vesz párizsit - fél évente 1x - akkor adok a kislányunknak is.
Gimnazista koromban az egyik tanár elmesélte, hogy hogyan készül (fiatal korában dolgozott ilyen üzemben). Na, azóta soha nem eszem párizsit.
Kínai étteremről meg egy ÁNTSZ-nél dolgozó ügyfelem szoktatott le, miután mesélt néhány sztorit az ellenőrzéseik alkalmával tapasztalt állapotokról.
Szoktunk, hetente biztos eszik, mi is csak a pick-et szoktuk venni, mert ez az egy féle izlik a gyerekeknek. Emelett van kolbász, szalámi is stb., mikor mit kér.
EGyébként kisebb korában 2-3évesen volt olyan időszak, amikor csak párizsit evett. Aztán csak virslit. Virsliből is csak 2fajtát vásárolunk a lidl-ben, a többi fajta szintén nem nagyon ízlik. VAn mikor hetekig csak vajas kenyér van, vagy sajtos... de pl paprikát-paradicsomot mindig kér.
Tudom, hogy nem valami egészséges kaja a párizsi, de nálunk szereti a gyerkőc, és mi is meg szoktuk enni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!