Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Ovis korú gyermeked eszik...

Ovis korú gyermeked eszik párizsit? Ha igen, milyen gyakran?

Figyelt kérdés
2015. márc. 25. 18:47
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
13%
Nem. Egészséges, vegetáriánus étrenden élünk. :-)
2015. márc. 25. 18:53
 2/19 anonim ***** válasza:
62%
Itthon biztosan nem, mi sem eszünk.
2015. márc. 25. 18:58
 3/19 sandrachnologic ***** válasza:
76%
Havi egyszer, nagyon szereti egyebkent, de sem parizsit, sem virslit nem veszunk gyakran. Valoszinuleg azert sem mert tej-tojas-szoja allergias es ezek hemzsegnek a parizsiben, illetve 2 fajtaban nem, de azok meg nem olzan finomak. :)
2015. márc. 25. 19:43
 4/19 anonim ***** válasza:
70%
Igen, heti 2-3 alkalommal.
2015. márc. 25. 19:49
 5/19 anonim ***** válasza:
82%

Mi kéthavonta egyszer eszünk, mert megkívánjuk, és kész! Minőségit veszünk, ha ettől halunk meg, ám legyen! :)

A kislányom is eszik ilyenkor.

2015. márc. 25. 19:53
 6/19 anonim ***** válasza:
78%
Kb havonta 1x veszek, mindig Pick párizsit. A kicsi szereti, a nagyobb meg ezt sem eszi meg.
2015. márc. 25. 19:56
 7/19 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat, Számomra mindegyik hasznos volt, mentek a zöld kezek😊.

Azt hittem én vagyok csak, aki ha nagy ritkán vesz párizsit - fél évente 1x - akkor adok a kislányunknak is.

2015. márc. 25. 19:56
 8/19 anonim ***** válasza:
47%

Gimnazista koromban az egyik tanár elmesélte, hogy hogyan készül (fiatal korában dolgozott ilyen üzemben). Na, azóta soha nem eszem párizsit.

Kínai étteremről meg egy ÁNTSZ-nél dolgozó ügyfelem szoktatott le, miután mesélt néhány sztorit az ellenőrzéseik alkalmával tapasztalt állapotokról.

2015. márc. 25. 21:05
 9/19 anonim ***** válasza:
40%
Elnézést hogy elrontottam az estéteket azzal, hogy leírtam hogy esznek a gyerekeim párizsit. Nagyon nagyon sajnálom. Nyugodtan pontozzatok le, ha attól szebb lesz az életetek. Ezentúl is fognak enni, mert normális kajára nem telik. És hajrá, ezt is pontozzátok le! :) Szép estét, kedves anyukák.
2015. márc. 25. 21:08
 10/19 anonim ***** válasza:
74%

Szoktunk, hetente biztos eszik, mi is csak a pick-et szoktuk venni, mert ez az egy féle izlik a gyerekeknek. Emelett van kolbász, szalámi is stb., mikor mit kér.

EGyébként kisebb korában 2-3évesen volt olyan időszak, amikor csak párizsit evett. Aztán csak virslit. Virsliből is csak 2fajtát vásárolunk a lidl-ben, a többi fajta szintén nem nagyon ízlik. VAn mikor hetekig csak vajas kenyér van, vagy sajtos... de pl paprikát-paradicsomot mindig kér.

Tudom, hogy nem valami egészséges kaja a párizsi, de nálunk szereti a gyerkőc, és mi is meg szoktuk enni.

2015. márc. 25. 21:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!