Durva büntetést adtam?
Én is így gondolkodtam anno, de az kisfiam nem pakolta el a kiszórt ruhákat még 2 nap múlva sem. Inkább ült a kupac tetején és ott játszott, én meg vasalhattam újra a ruháit. Ezért gondolom ma már úgy, hogy inkább elpakoljuk együtt, megbeszéljük a problémákat és kap másik büntetést.
Találj ki valami kemény büntit. Nálunk az édességmegvonás viseli meg a legjobban. De volt már olyan is, hogy elraktam a kedvenc alvós plüssét.
nem durva, csak értelmetlen. MErt megcsinálni úgysem fogja, ellenben te ki fogod engedni...
Következetesség nulla. Adj olyan büntit, amit felfog, teljesíteni tud.
Én ráhagytam, nem reagáltam semmit. Megcsinálta kb. 3szor ezt a kipakolást, de látta, h anya nem ugrik, nem érdekli, neki se volt érdekes többé.
Konyhában is 2x kiszórta az edényeket, ráhagytam,amíg aludt addig eltettem, nem látta,h foglalkoztat nem is csinálta többet.
Szerintem felesleges cirkuszolni mert 3 évesen esélytelen h egy huzatot is akár félbe tudjon hajtani, felnőttnek is az egész karhosszára szükség van hozzá.
Inkább arra kéne koncentrálni,hha alvásidő van, ne szaladgáljon, hanem aludjon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!