Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Durva büntetést adtam?

Durva büntetést adtam?

Figyelt kérdés
3 éves fiam alvás helyett, szétdobált egy nagy kupac vasalatlant, az összes ágyneműt szétdobálta és kidobált a szekrényből két polcnyi ruhát.addig nem jöhet ki a szobából míg össze nem pakolja, de eddig nem látott neki. kb. két órája ott van.
2015. márc. 6. 16:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
61%
Szerintem jo ha megtanulja mar pici koraban, hogy becsulje mas munkajat, es tegyen rendet, ha kupit csinal.
2015. márc. 6. 16:48
 2/21 anonim ***** válasza:
38%
Durva a büntetés, és szerintem nem is fogja megcsinálni.
2015. márc. 6. 16:49
 3/21 anonim ***** válasza:
54%

(elso vagyok)

Meg picit durcizik, aztan lehiggad, megcsinalja es ujra vigyorog.

2015. márc. 6. 16:49
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Es ha meg sokaig nem csinalja, menj be hozza, es pakoljatok el egyutt.
2015. márc. 6. 16:50
 5/21 anonim ***** válasza:
76%
Nem durva de szerintem nem fogja megcsinálni,nem tudja hogy kezdjen neki. Menj be hozzá és mondd neki hogy most segítesz neki összerakodni de ha legközelebb ilyet csinál akkor magának kell.
2015. márc. 6. 16:52
 6/21 anonim ***** válasza:
90%
Megértem az indíttatásod, de szerintem az ilyen jellegű büntetésekhez még kicsi. Álljon a sarokban 10 percet, vagy ne játszhasson a kedvenc játékával egy napig, ne legyen esti mese, vagy valami hasonló, persze úgy, hogy elmondod, miért kapja a büntetést. Szerintem.
2015. márc. 6. 17:05
 7/21 anonim ***** válasza:
100%

Ha a Te 3 éves gyereked ilyen ügyes, hogy fél szekrénnyi ruhát egyedül elpakol, akkor hozzám is jöhet nyugodtan! Ha a kacatjairól lenne szó, elpakolná talán, de ágyneműt, meg ruhát?

Segíts neki.

2015. márc. 6. 17:07
 8/21 A kérdező kommentje:
csakhogy,ez nem az első ilyen eset. Ès mikor làttam,hogy a basalatlant szétdobÀlta,figuelmeztettem,hogy aludjon,ès aztán mèg rátett.bejárok hozzá,megmutattam hogyan kell,buzdìtom,hogy gyorsan fogjon hozzâ,nem bánom,ha a maga mòdján rakja össze,de nem akarom annyiban hagyni
2015. márc. 6. 17:09
 9/21 A kérdező kommentje:
Most látom,hogy kipakolt mèg egy polcot,az összes utazò táskàt,pokrocot kidobâlta.3èves4hònapos.es nagyon is tudatos
2015. márc. 6. 17:12
 10/21 anonim ***** válasza:
100%

Tisztára, mint az én fiam volt ennyi idősen. Kösd fel a gatyádat, kemény menetek, harcok várnak még Rátok.

Én azt csinálnám a helyedben, hogy összehajtom a kiszórt ruhákat Ő pedig berakja a helyére, és kitalálok neki valami büntetést. Pl mese vagy édesség megvonás, korai lefekvés, ...

2015. márc. 6. 17:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!