Durva büntetést adtam?
Figyelt kérdés
3 éves fiam alvás helyett, szétdobált egy nagy kupac vasalatlant, az összes ágyneműt szétdobálta és kidobált a szekrényből két polcnyi ruhát.addig nem jöhet ki a szobából míg össze nem pakolja, de eddig nem látott neki. kb. két órája ott van.2015. márc. 6. 16:46
1/21 anonim válasza:
Szerintem jo ha megtanulja mar pici koraban, hogy becsulje mas munkajat, es tegyen rendet, ha kupit csinal.
2/21 anonim válasza:
Durva a büntetés, és szerintem nem is fogja megcsinálni.
3/21 anonim válasza:
(elso vagyok)
Meg picit durcizik, aztan lehiggad, megcsinalja es ujra vigyorog.
4/21 anonim válasza:
Es ha meg sokaig nem csinalja, menj be hozza, es pakoljatok el egyutt.
5/21 anonim válasza:
Nem durva de szerintem nem fogja megcsinálni,nem tudja hogy kezdjen neki. Menj be hozzá és mondd neki hogy most segítesz neki összerakodni de ha legközelebb ilyet csinál akkor magának kell.
6/21 anonim válasza:
Megértem az indíttatásod, de szerintem az ilyen jellegű büntetésekhez még kicsi. Álljon a sarokban 10 percet, vagy ne játszhasson a kedvenc játékával egy napig, ne legyen esti mese, vagy valami hasonló, persze úgy, hogy elmondod, miért kapja a büntetést. Szerintem.
7/21 anonim válasza:
Ha a Te 3 éves gyereked ilyen ügyes, hogy fél szekrénnyi ruhát egyedül elpakol, akkor hozzám is jöhet nyugodtan! Ha a kacatjairól lenne szó, elpakolná talán, de ágyneműt, meg ruhát?
Segíts neki.
8/21 A kérdező kommentje:
csakhogy,ez nem az első ilyen eset. Ès mikor làttam,hogy a basalatlant szétdobÀlta,figuelmeztettem,hogy aludjon,ès aztán mèg rátett.bejárok hozzá,megmutattam hogyan kell,buzdìtom,hogy gyorsan fogjon hozzâ,nem bánom,ha a maga mòdján rakja össze,de nem akarom annyiban hagyni
2015. márc. 6. 17:09
9/21 A kérdező kommentje:
Most látom,hogy kipakolt mèg egy polcot,az összes utazò táskàt,pokrocot kidobâlta.3èves4hònapos.es nagyon is tudatos
2015. márc. 6. 17:12
10/21 anonim válasza:
Tisztára, mint az én fiam volt ennyi idősen. Kösd fel a gatyádat, kemény menetek, harcok várnak még Rátok.
Én azt csinálnám a helyedben, hogy összehajtom a kiszórt ruhákat Ő pedig berakja a helyére, és kitalálok neki valami büntetést. Pl mese vagy édesség megvonás, korai lefekvés, ...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!