12 kilós kisfiamnak 12 csepp cataflamot adtam.15 perce és még üvölt a fájdalomtól. Adjak még? Mit csináljak?!
Figyelt kérdés
2014. júl. 20. 15:42
2/25 anonim válasza:
Ne, testkilogramm/csepp, jól adagoltad, most csak egy következő napszakban adj neki.
3/25 anonim válasza:
Esetleg vidd el ügyeletre, ha tényleg nagy fájdalma van.
4/25 anonim válasza:
ja, és 15 perc alatt nem biztos, hogy hat.
5/25 A kérdező kommentje:
Lázár, hasmenése van 2 napja. A széklete túl savas és iszonyatosan kimarta a popsiját. Voltunk ügyeleten tegnap ott kaptuk a cseppeket is, de a doki szerint eltulozza a fájdalmat, nem fájhat neki ennyire. Nem bírom nézni... 22 hónapos.
2014. júl. 20. 15:52
6/25 anonim válasza:
Nem vartad ki a hatoidot, most raadasul front is jon, kettos, lehet, az is megviseli. Ne adj neki tobbet, csak este, olyan 8-9-10 korul.
7/25 anonim válasza:
Hasmenés miatti popsi fájdalomra Cataflam?! Na nee... Ez nem vitamin!! Borogasd langyos kamillás vízzel, és kendd be popsi kenőccsel!
8/25 anonim válasza:
Jo fej a doki nagyon. A front is felerositheti, sot a feje is fajhat hozza. Mondjuk nem az orvos ul egy kimart feneken, szoval szerintem ez hulyeseg. Az en 3evesem mar rajatszik, de szerintem ez egy 22 honapos gyerkocre nem jellemzo.
9/25 anonim válasza:
A fenekére semmit nem írt? Nálunk ami nagyon bevált piros ecsetelő (nem tudom mi a latin neve) és gyógyszertáti popsikenőcs
10/25 A kérdező kommentje:
Most már jobb lehet, mert már kisetalt a kertbe... Most is nyafog, de ez szerintem a fáradtság, kimerültség. Éjszaka se nagyon aludt és délután is csak egy órát. Enni is csak egy fél palacsintát evett egész nap.
2014. júl. 20. 16:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!