Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Szerintetek ennyiből meg...

Szerintetek ennyiből meg tudnék élni a lányommal egyedül?

Figyelt kérdés

Tönkrement a kapcsoltunk a párommal. El akarok költözni a gyerekkel. Albérletbe mennék. 2 éves a lányom, bölcsibe jár,én dolgozom.

Havi bevételem nettó 160 ezer ft. Apuka nem akar gyt-t fizetni. Amugy az ő keresete nettó 300 ezer ft.

Szerintetek eltudnám magunkat tartani?

2015. márc. 1. 21:47
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
55%
Figyelj, még ha 70 - ért is találsz albérletet, marad 90. Abból ki tudtok jönni. Olyan meg nincs, hogy nem akar a párod GYT - t fizetni. Ez nem kívánságműsor. Ahogy elköltözöl, rögtön indítsd is a dolgot, ne félj semmitől. Ha nem fizet, fizet helyette majd az állam, őt meg szépen lecsukják. Volt ilyen ismerősöm. Hogy neki ez tetszik vagy sem, az tökéletesen lényegtelen.
2015. márc. 2. 01:30
 12/13 anonim ***** válasza:
55%

hát Debrecenben nem olcsó az albérlet.50 alatt nem nagyon lehet normálisat találni,ehhez még hozzájön a rezsi,ami panel esetén nem kevés

[link]

mondjuk ez nem lenne rossz,ha nincs nagyon lepukkanva

ennek nem lehet sok a rezsije sem,szerintem 20-ból meg lehet úszni,és akkor 60-ből kijöttök

100.000-ből meg szűken,de ki lehet jönni

ha nem akar konkrétan fizetni gyerektartást,akkor egyezzetek meg úgy,hogy fizeti a gyereknek a bölcsit,később az ovit,meg vesz neki ruhát,cipőt.akkor nem kell aggódnia,hogy magadra költöd

bár elég gusztustalan ez a hozzáállás

csak mindenről legyen hvatalos papír

2015. márc. 2. 08:23
 13/13 anonim ***** válasza:
Én kiköltöznék valamelyik közeli városba és bejárnék busszal. Józsáról kb. 10 perc busszal, Böszörményből kb. 25 perc. Cserébe találsz olcsóbb albérletet.
2015. márc. 14. 23:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!